Sök tjänsten som operativ chef på Moriskan

Operativ chef

Är du en god ledare och människokännare? Då kan du vara den vi söker som operativ chef på Moriska Paviljongen. Skicka CV + personligt brev till jobb@moriskapaviljongen.se innan 30 september.

Moriska Paviljongen är ett kultur- och nöjeshus i hjärtat av Folkets park. I huset bedriver vi en stor bredd av verksamheter: från restaurang, bar, fest- och konferensfaciliteter till ett omfattande kulturprogram med konserter, klubb, scenkonst, litteratur och samhällsdebatt. Vi har nära 500 evenemang per år och söker en duktig operativ chef att samordna verksamheten och personalen på golvet.

Den operativa chefen ansvarar för driften av Moriska Paviljongens krogverksamhet, det vill säga det som handlar om mat, dryck och service vid publika och slutna tillställningar (à la carte-servering, bar, nattklubb, bankett- och festtillställningar, catering samt artistservice). Denna roll har ansvaret att utveckla verksamheten vad gäller utbud, service, kvalitet och lönsamhet samt att uppnå de mål som satts i samråd med VD.

Övergripande arbetsuppgifter

1-Planera och budgetera

Planera och budgetera verksamheten för en vecka/mån/år framåt. Sätta mål och aktivt jobba för att nå dem tillsammans med personal.

2- Bemanna och organisera verksamheten

Ansvara för att schemaläggning och bemanning. Skapa och upprätthålla organisationsstruktur, rutiner och arbetsbeskrivningar. Kommunicera, planerna, delegera och genomför operativ arbetsledning under pass. Ansvar för medarbetare inom servis, bar, kök, disk/plock, städ.

3- Styrning, uppföljning och problemlösning

Se över resultat mot uppsatta mål för omsättning, råvarukostnader, personalkostnader mm. Identifiera avvikelser från plan, dvs problem, planera och organisera för att lösa problemen. Ansvara för att schemaläggning och bemanningen är rätt i relation till uppsatta mål. Inventera.

4 – Omvärldsanalys och verksamhetsutveckling

I samråd med VD utveckla nya verksamhetsområden och nya koncept för öppna och slutna tillställningar i verksamheten.

Tillsättning omgående
Arbetstid 100 %, kollektivavtal
Mestadels arbete på kvällar och helger
Skicka CV + personligt brev till jobb@moriskapaviljongen.se innan 30/9