IKHANA
 kommer till Malmö! Debutalbum i April, med releasetour i hela Sverige! Lisa Town aka IKHANA hunnit med mycket på kort tid.

Ikhana är hon som rullar med Parham, Skander och Göteborgs finest. Hon med den grymma rösten! Unika stilen. Hon med den sjuka versen på ”Kaliber Remix”. Äntligen kommer hon till Malmö.

Ja Ikhana har hunnit med mycket. Bland annat har hon tidigare blivit nominerad till göteborgspriset i kategorin årets musik! Debutsingeln Pussycat blev utsedd till en av första halvårets bästa låtar 2015 av Musikguiden i P3. Även den andra singeln ”Ingen Annan” som IKHANA släppte tillsammans med producenten Nibla kom med på listan för årets bästa låtar 2015. 
Förutom detta har IKHANA redan stått på stora scener, dels som support till Seinabo Sey på konserthuset i Göteborg men också på Linnéscenen under Way Out West 2016 tillsammans med musikkollektivet SOM031. Medverkar gör hon även på remixen av Grillat & Grändy – Kaliber.

IKHANA har sedan tidigare blivit hyllad för sin egenproducerade musik som hon själv har valt att kalla för ”zebrafunk”.
 2016 släpptes singlarna ”VHVH”och ”WTA”, nu är hon aktuell med släppet av hennes efterlängtade debutalbum April 2017. Ihop med albumsläppet kommer hon under våren och sommaren att göra flertalet spelningar i Sverige. Den 19 maj kommer hon till Moriska Paviljongen i Malmö! 2017 är zebrafunkens år!

Release-tour:

31/3 – Umeå open, Umeå
28/4 – Debaser Strand, Stockholm
12/5 – Pustervik, Göteborg
19/5 – Moriska Paviljongen, Malmö

I samarbete med SCHAPE