Klubb: SOAP – The Bailando Beach Party

18 augusti 23:00

BAILANDO BEACH PARTY. Som att peta hjärtformade solglajer rätt på näsan och sjunka ner i sin uppblåsbara strandfåtölj. Som att ta på sin snyggaste fjärilsmeshtröja och stalja på stan med matchande jellysandaler.

Sommaren är här, S.O.A.P är tillbaka! Vi är din solskyddfaktor mot 2010-talsstrålningen, och vi fyller Spegelsalen med allt som behövs för den bästa semestern (även om det skulle regna och du inte ens är ledig). Det blir Blümchenhimlar och turkosa vatten, delfiner i 2D och uppblåsbara drinkhållare – allt till de bästa 90-talshitsen för sommaren i city. Eurodisco, leksakstechno, girl groups, boy bands och radiohits.
 
När: Lördag 18 augusti, kl. 23–03
Var: Spegelsalen
Entré: Gratis innan 23:30, 120 kronor efter
Ålder: 18 år
 
Som alltid på klubb SOAP blir det Macarena och Mambo liksom floorfillers från alla vi saknar: Spice Girls, Britney, Vengaboys och Aqua, och en och annan smäktande pojkbandsballad. Obligatorisk tysk avdelning med Blümchen och Scooter, toppat med kunde-varit-tyskt-svenskar som E-type och Leila K, eJayosande Sash!-musik och annat i genren ”elektronisk danspop”.
 
Plocka fram gelésandaler, linnen med spaghettiband, chokers, magtröja och hängselbyxor och kom och dansa i UFO-lampsken medan OKEJ-ansiktena och Paradisioöar seglar förbi i bakgrunden.
 
Detta arrangemang gör vi och ni vårt yttersta för att hålla fritt från sexism, homofobi, transfobi och rasism.

☞ INFO ☜
Moriskan har en av Malmös största klubbar som varje helg erbjuder flera unika dansgolv och uteserveringar mellan 22.00-03.00
– Åldersgräns: 18 år
– Pris: 120 kr, fri entré innan 23.30 (Fri entré till trädgården hela natten)
– Vi tar endast kort
– Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem
– Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Restaurang
Köket i Moriskans Bistro har sommaruppehåll och öppnar igen den 12 september. Vi har istället restaurang i trädgården, där baren är öppen och vi serverar ruskigt god Texas Barbecue! Ingen bordsbokning behövs.
Öppettider i Trädgården:
Måndag – Onsdag 16.30 – 02.00
Torsdag – Fredag 16.30 – 03.00
Lördag 11.30 – 03.00
Söndag 11.30 – 02.00

Varmt välkomna!