Cherrie + Support: K27

06 april 22:00

CHERRIE LIVE PÅ MORISKA PAVILJONGEN!

Biljetter:
Ålder: 18 år
Dörrar: 22.00, på scen ca 23.00
Biljetter: https://bit.ly/2Med829

Boka bord i Moriskans Bistro innan konserten och få 15% rabatt på matnotan med uppvisad konsertbiljett.
❖ www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

Efter 1,5 års turnerande över stora delar av världen – inklusive spelningar på SXSW och Red Bull Festival i Chicago – och det hyllade skivsläppet ”Araweelo” är R&B-stjärnan Cherrie hetare än någonsin. Med sitt dubbelt Grammisnominerade album – och en hjärtemoji från självaste Rihanna för videon till ”163 För evigt” – gör sig Cherrie redo för att bjuda på mer. I mars tar hon med sig brorsan K27 på Skandinavienturné och ger 11 konserter fram till slutet av april.

Cherrie som under åren erhållit flertalet nomineringar och priser från både Grammis och P3 Guld har onekligen nått stjärnstatus i både Sverige och runt om i världen. Framgångarna till trots har Cherrie aldrig förlorat kontakten med uppväxtorten Rinkeby och den inre gemenskap som inspirerat starkt till hennes texter och sound. En gemenskap som fyller Cherrie med kärlek, engagemang och energier hon gärna delar med sig av på scenen.

#RnB4Utour startar i Dalarna i mars och Cherrie hinner besöka både Oslo och Reykjavik innan turnéavslutningen i Lund. Med sig tar hon brorsan och rapparen K27. När K27 släppte låten “Robbery” postade Cherrie kommentaren “Enligt mig var du alltid husets största stjärna! Älskar dig lillebror jalla ta över nu!!!!!”

Förutom K27 backas Cherrie av ett liveband under ledning av Mats Sandahl.

_____________________________________________

☞ KONSERTPOLICY ☜
– Tid: 22:00-03:00
– Ålder: 18 år
– Vi tar endast kort!
♥ Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem
– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

www.moriskapaviljongen.se