MACK – Robin Paulsson & Sandra Westin (UTSÅLT!)

19 oktober 20:00

MACK gästas av de bästa ståupp-komikerna i Sverige, men är även ett forum för nya talanger. Klubben har blivit vald till Sveriges bästa ståuppklubb flest gånger av alla ståuppklubbar i Sverige.

MACK gästas denna gång av Robin Paulsson och Sandra Westin!

PRIS

Ordinarie: 180kr
Student: 130kr
Medlem i MACK: 130kr

PÅ SCEN: ROBIN PAULSSON

Robin Paulsson – Känd från sin egen talkshow ”ROBINS” i SVT, där han gjort succé i TV-rutan säsong efter säsong med bland annat sina välkända imitationer av Zlatan. Denna unga skåning har roat på de stora standupscenerna runt om i landet i flera år, har du inte sett honom live så passa på!

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet. Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.

Robins egna talkshow Robins på SVT går i höst in på sin 12:e säsong med massor av spännande och roliga gäster. 2015 programledde även Robin Melodifestivalen med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner! 2003 fick han utmärkelsen ”Roligast i Skåne” på P3:s humorfestival och året därpå valdes han till årets nykomling på Svenska Stand-Up-galan. Förutom detta har Robin Paulsson nominerats till Aftonbladets TV-pris och Kristallen, de svenska TV-bolagens gemensamma TV-pris.

Läs mer om Robin Paulsson här: http://roa.se/Artistdetails.aspx?id=20

PÅ SCEN: SANDRA WESTIN

Sandra Westin – ny MACK-talang från Staffanstorp som med raska steg närmar sig toppskiktet bland svenska kvinnliga komiker.

OM MACK

Malmö Comedy Klubb grundades i februari 2000 av Lena Frisk och klubben drivs av en ideell förening med samma namn. Klubben gästas av de bästa ståupp-komikerna i Sverige, men är även ett forum för nya talanger.

MACK driver två olika stand up comedy scener i Skåne, på Moriska Paviljongen och på Kallbadhuset i Malmö under somrarna. Med sin rookieverksamhet odlar de fram nya komiker från vår region. På MACK får man en chans att uppleva både den gamla och nya generationens komiker i en miljö som påminner om New Yorks eller Londons ståupp-klubbar. MACK arrangerar även ofta ytterligare föreställningar där man kan hyra in komiker, föreläsare mm. Bla. På Malmöfestivalen, Malmö sommarscen samt Lunds Comedy Festival.

Så kom och se ståupp-komik när den är som bäst, live på Malmö Comedy Klubb!

VI SES!

Tips! Kan du inte få nog av Malmös trevligheter? Looptroop Rockers kommer snart till Moriskan!