MACK: Talangtävling med Ludde Samuelsson & Lena Frisk

02 november 20:00

MACK gästas av de bästa ståupp-komikerna i Sverige, men är även ett forum för nya talanger. Klubben har blivit vald till Sveriges bästa ståuppklubb flest gånger av alla ståuppklubbar i Sverige.

TALANGTÄVLING MED LENA FRISK

Under denna kväll kommer vi lyfta fram några riktigt skarpa standup-rookies i en talangtävling. Dessa kommer att tävla på MACKs scen under ledning av Lena Frisk! Lena utsågs till ”Årets kvinnliga ståuppkomiker” redan 2003 på Svenska Standup Comedy-galan i Stockholm med motiveringen:

”Med sin vassa tunga, sceniska begåvning och ett djävlar anamma har hon blivit den nya ståupp-drottningen som Sverige längtat efter”

2014 utsågs Lena till ”Årets Glädjespridare” av Malmö stad med motiveringen:

”Lena Frisk är en ståuppkomiker från Malmö som är verksam i hela landet. Hon började sin karriär som dansare och musikalartist. Den inleddes år 1979 med musikalen ”Hollywood” i Lund och 1994 debuterade hon som ståuppkomiker på Norra Brunn. Lena Frisk grundade år 2000 Malmö Comedy klubb (MACK) och driver fortfarande klubben som finns på tre ställen: Bee Kök & Barvid Triangeln i Malmö, sommartid på Kallbadhuset i Malmö samt påHotell Lundia i Lund. Genom MACK har Lena Frisk släppt fram andra kvinnliga ståuppare och på så vis bidragit stort till utvecklingen av branschen.”

Läs mer på hennes hemsida: http://www.lenafrisk.nu/

LUDDE SAMUELSSON

Vi får även besök av stjärnskottet Ludde Samuelsson, han är en ung och allmänbildad ståuppkomiker (läs: besserwisser) som turnerar flitigt på landets alla standup-scener och hyllas för sina smarta skämt och säregna perspektiv på samtiden. Ludde är uppvuxen i Malmö och bosatt i Göteborg. Läs mer på hans hemsida: http://luddesamuelsson.se/

OM MACK

Malmö Comedy Klubb grundades i februari 2000 av Lena Frisk och klubben drivs av en ideell förening med samma namn. Klubben gästas av de bästa ståupp-komikerna i Sverige, men är även ett forum för nya talanger.

MACK driver två olika stand up comedy scener i Skåne, på Moriska Paviljongen och på Kallbadhuset i Malmö under somrarna. Med sin rookieverksamhet odlar de fram nya komiker från vår region. På MACK får man en chans att uppleva både den gamla och nya generationens komiker i en miljö som påminner om New Yorks eller Londons ståupp-klubbar. MACK arrangerar även ofta ytterligare föreställningar där man kan hyra in komiker, föreläsare mm. Bla. På Malmöfestivalen, Malmö sommarscen samt Lunds Comedy Festival.

Så kom och se ståupp-komik när den är som bäst, live på Malmö Comedy Klubb!

Hungrig innan föreställningen? Ta middagen i Moriskans Bistro som öppnar 17:30!

Boka bord via:
❖ www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

VI SES!

 

Tips! Missa inte Makthaverskan! live på Moriskan!