Magdalena Forsberg – Med mål i sikte

15 mars 18:30

Magdalena Forsberg – en idrottshjälte och inspiration!

Magdalena Forsberg är idrottshjälten som har samlat på sig en imponerande mängd segrar. Tack vare sin positiva utstrålning och talang har hon vunnit det svenska folkets gunst. Efter en lång karriär inom skidskytte har hon ställt in siktet på att inspirera dig. Hon inspirerar till att tro på dig själv, nå dit du vill nå och att med tankens kraft skapa möjligheter. Knepet bakom att nå dina mål, istället för att låta dem stanna vid drömmar, är att använda tankens kraft, tänka positivt och att tro på dig själv. Detta ligger skidskytten Magdalena Forsberg, en av Sveriges mest omtyckta idrottare, varmt om hjärtat. Och hon sprider det med glädje!

Efter att ha samlat på sig bl.a. sex VM-guld, två OS-brons och 87 pallplaceringar i världscupen, har hon nu ställt in siktet på företagande och att inspirera. Hon har utbildat sig på Handelshögskolan, driver ett företag och äger skogsmark.

Magdalena cirkulerar i en rad olika tevesammanhang. Hon är expertkommentator och har vunnit Mästarnas Mästare. Tack vare lysande insatser och popularitet har hon vunnit Jerringpriset hela fyra gånger (!).

Det krävs ett fokus och tankekraft utöver det vanliga för att uppnå det Magdalena gjort. Med en bra inställning, självtillit och järnvilja kan du också nå dit du vill nå! Lyssna på Forsberg när hon berättar anekdoter från sitt liv i idrottsvärlden och på teve. Hon vill inspirera dig till att se möjligheter, tro på dig själv, le, bli lyckligare och mer energisk.

OM MAGDALENA FORSBERG

Den talangfulla skidåkaren Magdalena Forsberg (SM-vinnare 10 km klassiskt 1989) var redan som 19-åring med om att ta hem VM-brons i stafett. Det stora internationella genombrottet kom dock aldrig för ångermanländskan från Ullånger.

1993 prövade hon på skidskytte och med hjälp av tyske demontränaren Wolfgang Pichler utvecklades ”Magda” till världens bästa. Detta med inte mindre än sex raka segrar i den totala Världscupen 1997–2002. Hon vann också sex VM-guld, men så var det det här med OS.

Källa: Sveriges Olympiska Kommitté

Varmt välkomna!