Nattstad

28 juli 23:00

Michel Dida live, Bahia live, Slackin Beats, Tannaz Azodi, Lautaro Cubilla & DJ Neyney.

Tack till alla som kom ut och gjorde vår premiär till den sjukaste kvällen!! I juli tar vi det ett steg längre och presenterar en av Sveriges dödligaste och mest välklädda MC’s – Michel Dida – som gör sin första headline show i Malmö!

Tack till Aperol Spritz!
________________________________________

MICHEL DIDA
Michel Didas namn har ringt i folks huvuden sedan ca fem år tillbaka. Absurda verser på Timbuktus låt ”Spring”, Adam Tenstas ”Stockholm Paris” och Mwuanas ”Parranoia” har gjort honom känd som rapparen som slaktar dig på din egen skit.

2015 markerade Didas solodebut: första singeln ”Höru Mej Bae” släpptes i augusti och tog oss till cosmos och astro.
Låten blev minst sagt en viral hit och hypen blev inte direkt mindre när Seinabo Sey, Mapei, Silvana Imam, Sabina Ddumba och Cherrie hoppade på remixen.

Under våren 2016 släppte Dida låtarna ”Malmö State Of Mind” & ”Alla In” ihop med Herbert Munkhammar vilket resulterade i en nominering till årets grupp på P3 Guld 2017.

På sin nya singel ”Gucci Song” tar Dida täten i trap-sverige och visar varför han är framtiden.

BAHIA
Bahia är hemvändaren som bytte Malmö för London och har gjort en mäktig resa i musikkarriären. Tillsammans med DJ:n Haze har hon spelat på några av Europas största festivaler och gästat Londons underground-radio no.1 – Rinse.fm

Förra året var Bahia med i Red Bulls musik-satsning ”Nästa Nivå” där hon parades ihop med ingen mindre än Elliphant och drog till NYC för att spela in musik. I väntan på hennes nya EP besöker hon oss på Nattstad för ett exklusivt set som andas rnb, garage och future bass.

SLACKIN BEATS
Slakin Beats är en av landets just nu mest spännande och mest aktiva producenter & DJs. Under det senaste halvåret har han släppt en massa collabs, både med lokala artister och med vokalister från andra sidan Atlanten.

Just nu är han aktuell med singlarna Lost, Breaking Down och Through The Day. Förvänta er framtidsbeats med influenser av R&B, hip-hop och trap.

TANNAZ AZODI
Tannaz Azodi, Sofielunds finest, aspirerar till att bli Malmös nya superstar-dj! Hon kommer garanterat fånga era hjärtan med sin blandning av riktigt nice Hiphop, Rnb och Soul, även en och annan grime-dänga. Märk våra ord när vi säger att ni kommer se mycket av denna donna bakom skivspelarna.

DJ NEYNEY & LAUTARO CUBILLA
Nattstads eminenta residenter och producenter. På varsitt håll har de gjort Malmö roligare genom klubbar som Syrran, Huset, Klubb Femtastic, Woohah mm. Laue kan du dessutom höra i Musikguiden i P3, medan Vanessa under det senaste året chefat på Moriska Paviljongen. Nu slår de sina kloka huvuden ihop och gör natten lite roligare.

Design by Emilio José Bernard
_____________________________________

MORISKA PAVILJONGEN
Gratis innan 23.30, 100 kr, 18 år.
Tillgängligt för rullstol
Vi tar endast kort!
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
Exit = att du går hem

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Email Us: nattstadmalmo@gmail.com
Follow Instagram: nattstadmalmo
Add Snapchat: nattstadmalmo
Like us at Facebook: Nattstad Malmö
Use Hashtags: #Nattstad #Nattstadmalmo