Panda da Panda + Klubb

28 oktober 22:00

PANDA DA PANDA LIVE + KLUBB PÅ MORISKAN!

Dörrar öppnar 22.00
Live på scen ca 23
Pris: 250 kr + service
Biljetter: http://bit.ly/2vuJ4Ku – förköp ger säkrad plats, bättre pris och egen kö
18-årsgräns
______________________________________________

Panda Da Panda
Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Panda Da Panda, artist-alias för Thibo Girardon, har sedan sitt debutalbum Flaoua Paoua, fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna. Panda Da Pandas genre är på många vis oklar, då Thibo Girardon gör den musiken han känner för just för tillfället. Men att det blir dansant och explosivt utöver dom känsliga stunder på spelningarna är att lova.

Uppföljaren ”Den inre rymden (som är den del som ligger innanför månens bana)” är första delen utav två, med låtar som har blivit till sedan Flaoua Paoua. Del nummer två ”Den yttre rymden (som är den del som ligger utanför månens bana)” släpptes i slutet av 2016. Tidigare i år släpptes singeln ”Slipa Sanden” och nytt material är på gång med fler singlar och albumsläpp som komma skall. Under våren och sommaren har han släppt ett flertal covers såsom The Funeral, Yours to Keep och Animal i unik Panda tappning.

Panda Da Pandas musik griper tag om lyssnaren med underhållande och känslofyllda texter. Precis den kombination som gör att Panda-världen inte liknar någonting annat.

– ”Live är och har blitt en stor del i Panda Da Panda. Vi har en show som konstant är under utveckling och som alltid kommer att växa” berättar Thibo.

DJs TBA
XXX

Ät i Moriskans Bistro innan konserten!
Köket är öppet mellan 17.30-22.00. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35