S.O.A.P: This Is How We Party

19 augusti 23:00

Bailando Beach Party! 90s smash hits från Klubb S.O.A.P

Sommaren är här, Snake II återlanseras, S.O.A.P är tillbaka! Vi är din solskyddfaktor mot 2010-talsstrålningen, och vi fyller Spegelsalen med allt som behövs för den bästa semestern (även om det regnar och du inte ens är ledig). Det blir Blümchenhimlar och turkosa vatten, delfiner i 2D, uppblåsbara drinkhållare, badleksaker och Slinkys. Allt till de bästa 90-talshitsen för sommaren i city: eurodisco, leksakstechno, girl groups, boy bands och radiohits. Kan du höra faktiska instrument i låten? Då spelar vi det inte.

Giveaways, godisregn och glittergel. Hits från grupperna vi saknar – Spice Girls, TLC, B*Witched, Cleopatra och Aqua, eventuellt en och annan smäktande pojkbandsballad. Obligatorisk tysk avdelning med Blümchen och Scooter, toppat med kunde-varit-tyskt-svenskar som E-type och Leila K, eJayosande Sash!-musik och annat i genren ”elektronisk danspop”.

Klädbyten varje timme (minst) och en alkoläsk (minst) till bästa 90-talsoutfit. Plocka fram gelésandaler, linnen med spaghettiband, chokers, magtröja och hängselbyxor och kom och dansa i UFO-lampsken medan OKEJ-ansiktena och Paradisioöar seglar förbi i bakgrunden.

Detta arrangemang gör vi och ni vårt yttersta för att hålla fritt från sexism, homofobi, transfobi och rasism.

#musik #klubb

Nittiotalet
90s Music
90’s