S.O.A.P: This Is How We Party

14 juli 23:00

BAILANDO BEACH PARTY. Som att peta hjärtformade solglajer rätt på näsan och sjunka ner i sin uppblåsbara strandfåtölj. Som att ta på sin snyggaste fjärilsmeshtröja och stalja på stan med matchande jellysandaler.

Sommaren är här, S.O.A.P är tillbaka! Vi är din solskyddfaktor mot 2010-talsstrålningen, och vi fyller Spegelsalen med allt som behövs för den bästa semestern (även om det skulle regna och du inte ens är ledig). Det blir Blümchenhimlar och turkosa vatten, delfiner i 2D och uppblåsbara drinkhållare – allt till de bästa 90-talshitsen för sommaren i city. Eurodisco, leksakstechno, girl groups, boy bands och radiohits. Kan du höra faktiska instrument i låten? Då spelar vi det inte.

När: Lördag 14 juli, kl. 23–03
Var: Spegelsalen
Entré: Gratis innan 23:30, 120 kronor efter
Ålder: 18 år

Som alltid på klubb SOAP blir det Macarena och Mambo liksom floorfillers från alla vi saknar: Spice Girls, Britney, Vengaboys och Aqua, och en och annan smäktande pojkbandsballad. Obligatorisk tysk avdelning med Blümchen och Scooter, toppat med kunde-varit-tyskt-svenskar som E-type och Leila K, eJayosande Sash!-musik och annat i genren ”elektronisk danspop”.

Plocka fram gelésandaler, linnen med spaghettiband, chokers, magtröja och hängselbyxor och kom och dansa i UFO-lampsken medan OKEJ-ansiktena och Paradisioöar seglar förbi i bakgrunden.

Detta arrangemang gör vi och ni vårt yttersta för att hålla fritt från sexism, homofobi, transfobi och rasism.

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Köket är öppet mellan 17.30-22.00.
Boka bord via:
❖ www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35