AW med Urban Drinks #5

22 september 17:00

Varmt välkomna till höstens första Urban Drinks på Moriska Paviljongen!

Urban Drinks är ISUs populära After Work som arrangeras några gånger per termin. På Urban Drinks träffar du nya och gamla bekantskaper som arbetar för hållbar stadsutveckling. Vi är glada att kunna meddela att artisten Hanouneh kommer att uppträda med ett exklusivt och intimt gig. Missa inte detta!

FRAMTIDSFESTIVALEN

Den 22 september bjuder vi in till Urban Drinks i samband med Framtidsfestivalen och konferensen ”Verkstad för Agenda 2030: Människan och den hållbara staden”.

Framtidsfestivalen är en plats för att visa upp hur en hållbar värld skulle kunna se ut. Tillsammans med partners från alla sektorer lyfter de fram det positiva som händer i samhället. De hyllar de som gör skillnad och uppmuntrar till att minska vår negativa påverkan på människor, djur och natur. Festivalen utforskar vad som är möjligt när vi engagerar oss i frågor som klimatförändringar, mänskliga rättigheter och demokrati. Med rötterna i Malmö och blicken mot FN:s globala mål om att förändra världen till 2030, vill Framtidsfestivalen erbjuda en hoppfull plats fylld med kultur, kunskap och människor som förändrar – på riktigt!

HANOUNEH

Hanouneh är en artist med ett brokigt förflutet både musikaliskt och geografiskt. Hon har stått på scen med stora liveband i Ramallah och Bamako, spelat in album i Beirut med systemkritiska undergroundrappare och gjort filmmusik till dokumentären om Mellanösterns enda kvinnliga racingteam. Nu har hon rört sig mot ett mer souligt/jazzigt sound och personligare texter med djup och svärta.

Alldeles nyligen släppte hon albumet Hometown Prophecies, som i Scandinavian Souls recension beskrivs som ”connecting dots between jazz traditions, future soul grooves, the chilled end of Minneapolis funk, and the ghosts of old blues players and modern R&B.”

Den 22 september spelar Hanouneh ett intimt, exklusivt set med pianisten Dennis Rosendahl där eget material blandas med några utvalda tolkningar.

HUNGRIG?

Moriskan bjuder på gratis buffé vid köp av dryck*, från kl 17.00 (Kom i god tid). Därefter kan man äta middag fram till sent. Boka bord här eller kom på drop in:
❖ www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

*för minst 52 kr