Moriskan söker Hovmästare

Hovmästare

Är du en nyfiken person som gillar utmaningar? Sök jobbet som hovmästare i Moriskans Bistro!

Moriska Paviljongen är ett kultur- och nöjeshus i hjärtat av Folkets park. Verksamheten drivs av Re:Orient som är Nordens största producent av musik/kultur från Mellanöstern och Nordafrika. Moriskan ser gärna att du som söker kommer från en minoritetsbakgrund eller annan etnisk bakgrund än svensk.

Tjänsten som hovmästare handlar om att organisera, planera och leda arbetet i Moriskans Bistro. Du ansvarar för service, gästbemötande och organisering av restaurangen. Detta är en operativ tjänst med mycket variation.

Som hovmästare tar du emot förbeställningar och sköter arrangemanget vid större måltider. Att skriva ut menyer, sköta kommunikationen via bistro-telefon, email och sociala medier ingår också.

Tillsammans med kök- och bar-ansvarig driver du utvecklingen av restaurangen framåt och konceptualiserar mat, dryck & miljö.

Moriskans Bistro är en restaurang som även tillhör Moriskans kulturscen och nattklubb. Därför bör du ha en känsla för miljö, vara flexibel, tänka kreativt och vara bra med människor. Du ser till att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt och att lokalens olika styrkor kommer fram på bästa sätt.

Du kommer att jobba med ett ungt och roligt team, på en fantastisk geografisk plats och med en av stans bästa kockar!

INFORMATION:
– Tillsättning omgående
– 70 – 100 % kväll, vardagar och helger, kollektivavtal.
– Tjänsten består mest av arbete kvällstid
– Ansök senast den 30 september till jobb@moriskapaviljongen.se

www.moriskansbistro.se