Sök jobbet som Eventchef på Moriskan!

Eventchef

Älskar du att skapa upplevelser och event? Då kan du vara den vi söker som eventchef på Moriska Paviljongen. Skicka CV + personligt brev till jobb@moriskapaviljongen.se senast 30 september.

Moriska Paviljongen är ett kultur- och nöjeshus i hjärtat av Folkets park. I huset bedriver vi en stor bredd av verksamheter: från restaurang, bar, fest- och konferensfaciliteter till ett omfattande kulturprogram med konserter, klubb, scenkonst, litteratur och samhällsdebatt.

Som eventchef ansvarar du för vårt kommersiella verksamhetsområde event, vilket omfattar alla typer av evenemang för slutna sällskap – exempelvis privata fester, företagsevent och konferenser.

Du har ansvar för att utveckla våra produkter och erbjudanden och därigenom positionera Moriska Paviljongen på eventmarknaden. Tillsammans med VD lägger du marknadsstrategin för detta område och verkar självständigt för implementeringen av densamma. Du lägger strategin för marknadsföringen av event i samråd med vår kommunikationschef och arbetar sedan med hela försäljnings- och genomförandeprocessen: Som säljare, offertgivare, projektledare och ibland även som eventkoordinator på plats. Du ansvarar för att vårda relationerna med våra eventkunder.

Som projektledare följer du upp projekt under dess alla delar, avseende ekonomi, övriga resurser samt planering. Du kommer att upprätta projektkalkyler och -planeringar genom samarbete med restaurangchef samt de delar av organisationen som levererar in i projektet på olika sätt. Du kommer sedan att följa upp att produktionen håller sig inom de satta ramarna. Om så krävs, är du själv aktiv under arrangemangen i rollen som evenemangskoordinator eller kvalitetssäkrare.

Som eventchef kommer du att vara direkt underställd VD och sitter med i ledningsgruppen. Du koordinerar och arbetsleder projektledare, eventkoordinatorer och värdar. Du har resultatansvar för området event, gör regelbundna ekonomiska sammanställningar och rapporterar till VD.

Vi ser gärna att du har minst 3-årig erfarenhet som eventkoordinator med resultatansvar samt erfarenhet av arbetsledning. Du har servicekänsla ända ut i fingertopparna och drivs av att skapa oförglömliga events för dina kunder.

Du kommer att jobba med ett ungt och roligt team, på en fantastisk geografisk plats och med en av stans bästa kockar!

Tillsättning omgående
Arbetstid 100 %
Skicka CV + personligt brev till jobb@moriskapaviljongen.se senast 30 september.