Moriska Paviljongen söker medarbetare! Se tillgängliga tjänster

Operativ chef

Är du en god ledare och människokännare? Då kan du vara den vi söker som operativ chef på Moriska Paviljongen. Skicka CV + personligt brev till jobb@moriskapaviljongen.se innan 30 september.

Moriska Paviljongen är ett kultur- och nöjeshus i hjärtat av Folkets park. I huset bedriver vi en stor bredd av verksamheter: från restaurang, bar, fest- och konferensfaciliteter till ett omfattande kulturprogram med konserter, klubb, scenkonst, litteratur och samhällsdebatt. Vi har nära 500 evenemang per år och söker en duktig operativ chef att samordna verksamheten och personalen på golvet.

Den operativa chefen ansvarar för driften av Moriska Paviljongens krogverksamhet, det vill säga det som handlar om mat, dryck och service vid publika och slutna tillställningar (à la carte-servering, bar, nattklubb, bankett- och festtillställningar, catering samt artistservice). Denna roll har ansvaret att utveckla verksamheten vad gäller utbud, service, kvalitet och lönsamhet samt att uppnå de mål som satts i samråd med VD.

Övergripande arbetsuppgifter

1-Planera och budgetera

Planera och budgetera verksamheten för en vecka/mån/år framåt. Sätta mål och aktivt jobba för att nå dem tillsammans med personal.

2- Bemanna och organisera verksamheten

Ansvara för att schemaläggning och bemanning. Skapa och upprätthålla organisationsstruktur, rutiner och arbetsbeskrivningar. Kommunicera, planerna, delegera och genomför operativ arbetsledning under pass. Ansvar för medarbetare inom servis, bar, kök, disk/plock, städ.

3- Styrning, uppföljning och problemlösning

Se över resultat mot uppsatta mål för omsättning, råvarukostnader, personalkostnader mm. Identifiera avvikelser från plan, dvs problem, planera och organisera för att lösa problemen. Ansvara för att schemaläggning och bemanningen är rätt i relation till uppsatta mål. Inventera.

4 – Omvärldsanalys och verksamhetsutveckling

I samråd med VD utveckla nya verksamhetsområden och nya koncept för öppna och slutna tillställningar i verksamheten.

Tillsättning omgående
Arbetstid 100 %, kollektivavtal
Mestadels arbete på kvällar och helger
Skicka CV + personligt brev till jobb@moriskapaviljongen.se

Hovmästare

Är du en nyfiken person som gillar utmaningar? Sök jobbet som hovmästare i Moriskans Bistro!

Moriska Paviljongen är ett kultur- och nöjeshus i hjärtat av Folkets park. Verksamheten drivs av Re:Orient som är Nordens största producent av musik/kultur från Mellanöstern och Nordafrika. Moriskan ser gärna att du som söker kommer från en minoritetsbakgrund eller annan etnisk bakgrund än svensk.

Tjänsten som hovmästare handlar om att organisera, planera och leda arbetet i Moriskans Bistro. Du ansvarar för service, gästbemötande och organisering av restaurangen. Detta är en operativ tjänst med mycket variation.

Som hovmästare tar du emot förbeställningar och sköter arrangemanget vid större måltider. Att skriva ut menyer, sköta kommunikationen via bistro-telefon, email och sociala medier ingår också.

Tillsammans med kök- och bar-ansvarig driver du utvecklingen av restaurangen framåt och konceptualiserar mat, dryck & miljö.

Moriskans Bistro är en restaurang som även tillhör Moriskans kulturscen och nattklubb. Därför bör du ha en känsla för miljö, vara flexibel, tänka kreativt och vara bra med människor. Du ser till att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt och att lokalens olika styrkor kommer fram på bästa sätt.

Du kommer att jobba med ett ungt och roligt team, på en fantastisk geografisk plats och med en av stans bästa kockar!

INFORMATION:
– Tillsättning omgående
– 70 – 100 % kväll, vardagar och helger, kollektivavtal.
– Tjänsten består mest av arbete kvällstid
– Ansök till jobb@moriskapaviljongen.se

www.moriskansbistro.se