Mikkeller Pop Up Moriskans Trädgård

Den 20 juli är det dags för nypremiär av Moriskans trädgård! Trädgården kommer att förvandlas till Mikkeller Pop Up Bar – ett stort utbud av spännande öl, Texas barbecue, roliga arkadspel, bra musik, härligt häng och mycket mer!

Klockan 16.00 den 20 juli öppnar vi upp Malmös nya Beergarden i vår trädgård. De första 200 gästerna bjuder vi på mat och ett stort sortiment av öl kommer att finnas!

Under sommaren kommer vi alltid ha 12 olika öl på fat – fyra av husets öl och åtta som kommer att bytas ut med jämna mellanrum. Det kommer självklart finnas annan dryck för de som inte dricker öl – här finns något för alla! Förutom mat och dryck kommer vi anordna olika evenemang under hela sommaren – livemusik, open air-bio, arkadspel, quizkvällar, stand up, DJs och mycket mer. Det kommer bli en magisk sommar!

Våra öppettider:
Måndag – Onsdag 16.30 – 02.00
Torsdag – Fredag 16.30 – 03.00
Lördag 11.30 – 03.00
Söndag 11.30 – 02.00

Läs mer om premiären här! 

Varmt välkomna att hänga med oss i trädgården!