Med anledning av coronaviruset

Kära gäster,

Med anledning av rekommendation från Folkhälsomyndigheten att begränsa större folksamlingar, kommer vi på Moriska Paviljongen begränsa antalet gäster för våra evenemang till max 500 gäster. Detta gäller samtliga evenemang på Moriska Paviljongen. Skulle myndigheternas riskbedömning ändras ytterligare är vi beredda på att handla därefter.

För att värna om hälsan för vår publik och andra gäster, musiker, artister och medarbetare vill vi uppmana alla som planerar att besöka Moriska Paviljongen att följa de aktuella rekommendationer kring hygien och smittförhindran som finns. Ni som funderar på att besöka oss men känner sjukdomssymtom bör som alltid stanna hemma och kontakta sjukvården vid behov.

Alltså, veckans evenemang som Jazz i Bistron, MACK, After work, Kleerup och helgens nattklubbar kommer att bli av med ovanstående restriktioner.

Vi uppdaterar denna sida när vi har nya information.