Öppet brev till vården från Moriska Paviljongen

Öppet brev till vården från Moriska Paviljongen,

Hur kan vi hjälpa till?

Vi driver en kultur- och restaurangverksamhet i Folketspark i Malmö stad, och just nu är ingenting sig likt. Precis som alla andra står vi inför den kanske hårdaste prövningen någonsin. För att försöka rädda oss själva och behålla vår personal, och samtidigt ta chansen att kunna hjälpa andra, så tänker vi om helt för en tid. Från och med idag så stänger vi vår verksamhet, och från och med nästa vecka så står vi alla redo att hoppa in där vi behövs.

Vi har ingen erfarenhet av jobb inom vården, men vi besitter en stor kompetens av att serva människor. Vi är hårt arbetande, snabblärda, flexibla och stresståliga, bra på logistik, har hög arbetsmoral och en stor vilja av att ge tillbaka till samhället. Vi är från världens alla hörn, behärskar en mängd olika språk och är alltifrån kockar, servitörer, tekniker, producenter, bartenders, diskare, ekonomer, vaktmästare, marknadsförare m.m.

Vi har även ett stort hus som vi gärna lånar ut, dygnet runt. Behöver ni plats för utbildningar? Ett storkök? Sovplatser?
Vi är öppna för alla idéer.

Vi hoppas att vi kan ta oss igenom det här tillsammans, att vi kan gå utanför våra branscher och skapa nya samarbeten som gynnar oss alla och vårt samhälle.

Vi nås på PM eller info@moriskapaviljongen.se .

Med hoppfulla hälsningar,

Personalen på Moriska Paviljongen