Mikkeller Pop Up fortsätter inomhus i höst!

Glada nyheter! Vi fortsätter de senaste somrarnas pop up-samarbete med Mikkeller inomhus i höst, nu under namnet Mikkeller Ölhallen. Premiären äger rum fredag 25 september, och därefter har vi öppet alla dagar i veckan till slutet av året.
Ölhallen ska huseras i Stora Salongen, och atmosfären kommer att kännas igen från sommarsäsongerna i Trädgården. Nytt för hösten är att menyn kommer ha inriktning på tysk lager, och till det serveras matiga hotdogs med många spännande toppings och smaker. Inspirationen kommer från en mix av klassiska tyska ölhallar och hotdog-kulturen i Chicago och New York. Självfallet finns flera alternativ för veganer/vegetarianer, och för större och mindre magar.
Stora Salongen är en rymlig plats med stora ytor, det kommer finnas gott om platser med covid-säkert avstånd mellan sällskapen. Om restriktionerna för offentliga sammankomster förändras längre fram så finns planer på att erbjuda ett scenprogram med bland annat konserter, stand up, quiz och annat intressant.
Vi ses i Ölhallen!