DJ Seinfeld pres. I.D.K Could be Fun

29 november 2024 | 23:00

Klubbkonceptet I.D.K Could be Fun är en homecoming för DJ Seinfeld och en hyllning till Malmö och dess framstående elektroniska scen som präglat hans artistskap, samtidigt som han bjuder in sina internationella DJ-vänner för unika spelningar i Malmö. I.D.K Could be Fun genomfördes senast i New York och under våren 2025 väntar festen landa i fler storstäder i Europa, men först står alltså Malmö på schemat!

***Biljetter släpps 2 okt kl 09.00!***

Malmö-sonen DJ Seinfeld, eller Armand Jakobsson som han egentligen heter, slog igenom med sitt råa och distade debutalbum ”Time Spent Away From U” år 2017. Ursprungligen var han en tongivande figur inom lo-fi house-genren, men sedan dess har han breddat sitt skapande till att omfatta garage, techno, ambient och mycket mer. Som så många andra i hans sits så blev han uppmärksammad utomlands långt innan han blev ett namn i Sverige. För efter sommarens ikoniska homecoming på Malmöfestivalen i somras och en fullsatt uppvisning på Way Out West, finns det ingen som kan betvivla att man även har upptäckt honom på hemmaplan.

Med den upplevelsen i ryggen har det blivit dags att etablera DJ Seinfelds eget klubbkoncept I.D.K Could Be Fun, där lokala talanger möter särskilt inbjudna internationella gäst-DJ:s och blandas med ett exklusivt set av DJ Seinfeld själv. Premiärkvällen går av stapeln på Moriskan i Malmö den 29e november och inte likna något annat som tidigare skådats i den anrika lokalen.

Biljetter släpps 2 oktober kl 09.00, och resterande lineup för kvällen kommer att presenteras löpande under hösten!