Malmös kultur- och nöjespalats i hjärtat av Folkets Park

Moriska Paviljongen är ett kultur- och nöjeshus från 1901 med plats för 1500 personer. Moriskans kulturprogram rymmer ett brett utbud av musik och scenkonst som speglar en jämställd och mångkulturell vision. En plats som visar kraften och glädjen i ett blandat Malmö.

Sommaren 2011 öppnade Re:Orient portarna till denna anrika byggnad, för att skapa ett sällsamt kulturpalats. Tillsammans med samarbetspartner, föreningar och eldsjälar har vi byggt en mötesplats av sällan skådat slag. Huset rymmer en uppsjö av program på fyra scener, barer och uteservering under sommarmånaderna. Läs mer om våra öppettider, program och aktiviteter på vår hemsida eller facebook.

Facebook
Instagram
My NewsDesk

Moriska Paviljongen har en event & konferens-avdelning som erbjuder unika festlokaler i hjärtat av Malmö. Här finns mer än ett traditionellt event- och konferenskoncept. Med unika festlokaler görs allt från storslagna galor och fester, till mässor och konferenser för stora sällskap. Även julbord och julshower är populärt. Bland kunderna återfinns bla STIM, Malmö stad, Dreamhack, Tetra Pak, Sveriges Radio och IKEA.