Humorpatrullen 2019

01 augusti 20:00

VIK UNDAN FÖR FÖR HUMORPATRULLEN – SVERIGES BÄSTA KOMIKER ÅKER PÅ SOMMARTURNÉ!

Vi har laddat bussen med en fullkomligt sanslös allstar line-up för att underhålla sommarsverige på några av våra mest klassiska sommarorter. Årets uppställning är NISSE HALLBERG, PETRINA SOLANGE, ISAK JANSSON & JOHANNA NORDSTRÖM. Hemliga gäster utlovas dessutom! Skynda att säkra din biljett till semesterns roligaste kväll. Hoppas vi ses!

NISSE HALLBERG
Killarna vill vara honom och tjejerna vill ha honom. Publikfavoriten Nisse är något av det roligaste vi har i Sverige. Känd från i princip allt – TV, podcasts, stand-up och Stockholms rännsten. Har nyss avslutat en lång turné med föreställningen Trött som spelats över 40 gånger i tre olika länder. Nominerad till Årets Manliga Komiker och Årets Föreställning på Svenska Stand Up-galan.

PETRINA SOLANGE
Yes, du läser rätt. Sveriges allra roligaste kvinna är med på denna turné! Så på med pjäxorna för nu blir det fasen störtlopp. Petrina är utsedd till Årets Kvinnliga Komiker inte mindre än två gånger på Svenska Stand Up-galan och det kommer garanterat bli så fler gånger. Ständigt TV-aktuell i bl a Parlamentet, Släng Dig i Brunnen.

ISAK JANSSON
En av landets hårdast arbetande komiker! Alltid aktuell och alltid en skrattgaranti på klubbar och scener runtom landet. Isak är också hjärnan bakom långkörande Rollspelsklubben. Vinnare av Årets Föreställning i Svenska Stand Up-galan 2018 med ”Quick – En humorshow”. Såklart med på TV i Släng Dig i Brunnen.

JOHANNA NORDSTRÖM
Stjärnskottet och Internetfenomenet från Västerås hänger också med! Johanna är en vår tids hetaste humorprofiler och någon vi kommer se oerhört mycket av framöver. Hon gör just nu kometkarriär på TV och runtom på landets stand up-scener. Hennes Instagram är ett dessutom ett av Sveriges mest följda humorkonton. Johanna är kanon!

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Standup + Meze = Kärlek!
Med biljett till evenemang på Moriskan får du 10% på matnotan.
Köket är öppet från kl. 17.30 – 22 ons, tors, lör.
AW på fredagar 17-19

Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
040-685 40 35

Välkomna!