Humorpatrullen 2019

01 augusti 19:00

VIK UNDAN FÖR FÖR HUMORPATRULLEN – SVERIGES BÄSTA KOMIKER ÅKER PÅ SOMMARTURNÉ!

Vi har laddat bussen med en fullkomligt sanslös allstar line-up för att underhålla sommarsverige på några av våra mest klassiska sommarorter. Årets uppställning är NISSE HALLBERG, PETRINA SOLANGE, ISAK JANSSON & BJÖRN GUSTAFSSON. Hemliga gäster utlovas dessutom! Skynda att säkra din biljett till semesterns roligaste kväll. Hoppas vi ses!

*UPPDATERING*

MALMÖ! Humorpatrullen har nyheter. Vår älskade Johanna Nordström har dessvärre blivit sjuk och kan tyvärr inte medverka på denna föreställning. Hemskt tråkigt tycker vi då vi vet att hon har enormt mycket fans i Sverige. MEN, vi har hittat en ersättare av allra finaste valör. Och inte vem som helst. Vi har det sanna nöjet att erbjuda ingen mindre än BJÖRN GUSTAFSSON som ny medlem i Humorpatrullen denna afton!

Så om du vill se en unik kväll med en helt sanslös line-up är det verkligen hög tid att säkra din biljett på http://www.humorpatrullen.se.

BJÖRN GUSTAFSSON
Humorpatrullens allra senaste tillskott är en av de största komiska talangerna som detta land någonsin sett och behöver knappast någon närmare presentation. Ni har sett honom på TV, film, galor, Roast på Berns och allt däremellan. Han gör nu showbiz-karriär i USA men gästar nu Humorpatrullen på den scen vi älskar att se honom. På stand up-scenen!

NISSE HALLBERG
Killarna vill vara honom och tjejerna vill ha honom. Publikfavoriten Nisse är något av det roligaste vi har i Sverige. Känd från i princip allt – TV, podcasts, stand-up och Stockholms rännsten. Har nyss avslutat en lång turné med föreställningen Trött som spelats över 40 gånger i tre olika länder. Nominerad till Årets Manliga Komiker och Årets Föreställning på Svenska Stand Up-galan.

PETRINA SOLANGE
Yes, du läser rätt. Sveriges allra roligaste kvinna är med på denna turné! Så på med pjäxorna för nu blir det fasen störtlopp. Petrina är utsedd till Årets Kvinnliga Komiker inte mindre än två gånger på Svenska Stand Up-galan och det kommer garanterat bli så fler gånger. Ständigt TV-aktuell i bl a Parlamentet, Släng Dig i Brunnen.

ISAK JANSSON
En av landets hårdast arbetande komiker! Alltid aktuell och alltid en skrattgaranti på klubbar och scener runtom landet. Isak är också hjärnan bakom långkörande Rollspelsklubben. Vinnare av Årets Föreställning i Svenska Stand Up-galan 2018 med ”Quick – En humorshow”. Såklart med på TV i Släng Dig i Brunnen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.