INRE GENI SLASH DEMON

12 december 20:00

Charlotta Beyoncé Björck ger sig hän den livslånga drömmen om att producera sin alldeles egen podcast och fyller varje avsnitt med både mer och mindre relevant innehåll. Med hjälp av sitt ganska ordinära, men än dock hajpade inre geni får publiken följa med Charlotta på en magisk resa som eventuellt aldrig borde fått ha en början, men som definitivt kommer att få ett slut. I sällskap av goda gäster och skeva beats är det så dags att gå LIVE.

Inre Geni Slash Demon is brought to you with no sponsors what so ever. Håll till godo! Håll i hatten! Och håll käften! Nu kör vi!

  • –> Förköp via tickster.com
  • –> Moriska Paviljongens entréplan är rullstolsvänligt, kontakta oss gärna för att reservera plats.

_________________________

Äta innan föreställningen?
Moriskans Bistro serverar meze från östra medelhavet, perfekt att dela med ditt sällskap!
Köket är öppet från kl. 17 tis-lör
Boka bord via: ❖ www.moriskansbistro.se ☏ 040-685 40 35
(Psst! Du får 10% på matnotan vid uppvisande av biljett till evenemanget.)

________________________

Om Charlotta Björck: Humoristen och konstnären Charlotta ”Beyoncé Björck har över trettio tusen följare på Instagram och är ”BÄST PÅ HELAHELAHELA INTERNET” enligt en entusiastisk följare. Charlotta är producent, projektledare och huvudperson för podcasten ”Inre geni slash demon”. Hennes talanger tar sig många uttryck – förutom att driva sin egen podcast tecknar hon serier samt skriver och framför sin egen musik. Charlottas alias Beyoncé Björck, är en motrörelse för allt som är icke-perfekt. Allt som är icke-norm. Som motsats till all lycklig yta på Instagram låter hon sin konst ta plats med spetsig humor, satir, vassa texter, sång, illustrationer och inte minst – en slags kroppsaktivism. Charlotta var nominerad till Det svenska humorpriset i kategorin Årets webbhumor på Barncancergalan 2018.