KLEERUP + KLUBB

07 maj 20:00

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Kleerups konsert imorgon den 13 mars, utan konserten kommer att flyttas fram.

Nytt datum kommer meddelas inom kort. Säkerheten för fans, artister och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Alla biljettköpare kommer kontaktas via mail. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor.

Efter några års tystnad släppte Kleerup under hösten ”Lovers Table” som gästas av brittiska duon
AlunaGeorge och ”I Need Love” i samarbete med legendarerna Rebecca & Fiona.

Den 28 februari kommer ett nytt album från den flerfaldigt Grammis-vinnande producenten/artisten.

Kleerup har blivit synonym med svensk elektropop. Han har jobbat med artister som Robyn, Lady Gaga, Moby, Teddybears och The Cardigans.

Det internationella genombrottet kom 2007 tillsammans med Robyn och ”With every heartbeat”. Låten nådde nummer ett i England, topp 10 på flera listor över hela Europa och topp 30 på den största listan av dem alla, Billboard Hot 100 i USA. På hemmaplan låg singeln på försäljningslistan i hela 54 veckor. Producenten, kompositören, låtskrivaren och artisten Kleerup hade presenterat sig för världen.

Moriskans Bistro

Ät middag innan konsert!
Vår Bistro erbjuder mellanstora rätter inspirerade av det anatoliska köket, med inslag av nordisk kokkonst och lokala råvaror – perfekta att dela med ditt sällskap. 

Köket är öppet från kl. 17.00 – 22, ons – lör.
AW på fredagar 17-19
Boka Bord
Meny

Välkomna!