INSTÄLLT – MACK pres. Lena Frisk och Torbjörn Averås Skorup

03 december 19:00 & 21:00

Inställt på grund av rådande restriktioner kring covid-19.

Lena Frisk

Malmös humordrottning, tillika MACKs grundare, kommer till Moriskan och underhåller denna kväll. Lena utsågs 2003 till årets kvinnliga komiker och 2014 blev hon utsedd till årets glädjespridare av Malmö stad. Vad hon gjort däremellan är oklart. Lena Frisk är en otroligt skarp komiker som ger svar på tal och skojar om allt mellan himmel och jord. Hon är också en stor bidragande person till att många andra komiker fått chansen i branschen, inte minst kvinnliga komiker.

Torbjörn Averås Skorup

Värmlänningen som gett sig av mot Stockholm och på kort tid blivit ett stort namn i humorsverige, inte minst på grund av sitt instagramkonto som bjuder på alla roliga klipp. Torbjörn har sedan en tid tillbaka börjat med standup och han reser runt hela landet och gör redan succé. Ta chansen att se denna framtida stjärna!

Ät middag innan föreställningen!

Varmt välkommen att boka bord och ladda upp med mat och dryck innan standupen! Vad sägs om matiga hotdogs med massa spännande toppings och smakkombinationer, tillsammans med någon utav många goda drycker från fat eller flaska? Kolla in menyn här och hör av dig till olhallen@moriskapaviljongen.se för att boka bord.