MACK

16 mars 2017 | 19:30

MACK – Malmö Comedy Klubb!

På scen Simon Gärdenfors, Therese Sandin, Anosh Parvazi
Roligaste humorn i Malmö!

Simon Gärdenfors

Mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat
som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta
på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmå
nsar och nejsägare.

Therese Sandin

Förlösande rolig! För inte nog med att hon är komiker, hon är barnmorska också. Vi får höra en del om svimmande fäder och andra fantastiska BB-anekdoter, men det är långt ifrån det enda som avhandlas. Hon har ett öga för humor i det vardagliga och hittar vinklar vi inte sett! Hon uppträder ofta både i England och Irland och hörs regelbundet i podcasten 2 Fruntimmer.

Anosh Parvazi

En snäll kille som använde humorn som räddning under uppväxten på Hisingen. Humorn har tagit honom från Göteborg hela vägen till USA-klubbar som Laugh Factory, Comedy Cellar och Comedy Store i USA. 

MACK

MACK har blivit vald till Sveriges bästa ståuppklubb flest gånger av alla ståuppklubbar i Sverige. 

MACK driver två olika stand up comedy scener i Skåne, MACK på Moriska Paviljongen i Malmö och MACK på Kallbadhuset i Malmö under somrarna. Med sin rookieverksamhet odlar MACK fram nya komiker från vår region. På MACK får man en chans att uppleva både den gamla och nya generationens komiker i en miljö som påminner om New Yorks eller Londons ståupp-klubbar. MACK arrangerar även ofta ytterligare föreställningar där man kan hyra in komiker, föreläsare mm. Bla. På MalmöfestivalenMalmö sommarscen samt Lunds Comedy Festival.

Så kom och se ståupp-komik när den är som bäst, live på Malmö Comedy Klubb!