MACK pres. Henrik Hjelt och Elin Almén

05 november 19:00 & 21:00

Henrik Hjelt

Är kanske mest känd för sina roliga insatser i “Parlamentet”. Han jobbar även som skådespelare och regissör. Sen en tid tillbaka har Henrik börjat med standup – och det har gått mycket bra! Under förra sommaren igen var Henrik en del föreställningen “Västkusteffekten”, med bland andra Ann Westin, Tobias Persson och Anna Blomberg och man kan även se honom i Kanal 5:s “Playa del Sol”. Äntligen är han på MACK igen!

Elin Almén

Uppträder regelbundet på klubbar i Stockholm men reser även runt över hela landet med sin frigjorda och hysteriskt roliga stand up. Förutom Standup skådespelar även Elin. Under hösten 2018 hade humorserien “Flickstreck” premiär med Elin Almén och Josefin Sonck i huvudrollerna. Elin har också varit med i “Släng dig i brunnen” på SVT.

Ät middag innan föreställningen!

Varmt välkommen att boka bord och ladda upp med mat och dryck innan standupen! Vad sägs om matiga hotdogs med massa spännande toppings och smakkombinationer, tillsammans med någon utav många goda drycker från fat eller flaska? Kolla in menyn här och hör av dig till olhallen@moriskapaviljongen.se för att boka bord.