MACK

23 mars 2017 | 19:30

MACK – Malmö Comedy Klubb!

På scen Anna-Lena Brundin Bergelin & Jan Sigurd
Roligaste humorn i Malmö!

Anna-Lena Brundin Bergelin

Som älskad komiker sedan många år turnerar hon flitigt över hela landet. Klockrena iakttagelser om manligt respektive kvinnligt är något av det som bjuds. En snabb och träffsäker humor kännetecknar denna fartfyllda musikaliska skånska som med utstrålning och charm tar sin publik med storm!

Jan Sigurd

Har inte deltagit i Melodifestivalen, däremot i det allra sista Hylands hörna, då som ståuppkomiker. Gjorde 1991 ett underhållningsprogram i SVT med namnet ”Två och en halv flygel”. Där varvades olika sorters musik och poesi med sketcher och kuriosa. Många kända artister gästade programmet, och på studiogolvet stod två flyglar. Från taket hängde en itusågad halv flygel. Detta bisarra program representerade Sveriges television i Montreaux 1991. Har sedan dess av en del kallats Sveriges Boris Vian.

MACK

MACK har blivit vald till Sveriges bästa ståuppklubb flest gånger av alla ståuppklubbar i Sverige.

MACK driver två olika stand up comedy scener i Skåne, MACK på Moriska Paviljongen i Malmö och MACK på Kallbadhuset i Malmö under somrarna. Med sin rookieverksamhet odlar MACK fram nya komiker från vår region. På MACK får man en chans att uppleva både den gamla och nya generationens komiker i en miljö som påminner om New Yorks eller Londons ståupp-klubbar. MACK arrangerar även ofta ytterligare föreställningar där man kan hyra in komiker, föreläsare mm. Bla. På Malmöfestivalen, Malmö sommarscen samt Lunds Comedy Festival.

Så kom och se ståupp-komik när den är som bäst, live på Malmö Comedy Klubb.

HEMSIDA