MACK – Anders ’Ankan’ Johansson, Christoffer Fernis & Carin Sollenberg

21 mars 20:00

Anders “Ankan” Johansson
Vi är glada att Anders “Ankan” Johansson återigen vill komma till MACK och bjuda på sig själv. Med väldigt roliga observationer och en otroligt charmig dialekt kan Ankan underhålla vilken publik som helst. Under MACKs snart 20 åriga historia har Ankan varit en absolut publikfavorit.
Ankan var nyligen aktuell med humorshowen “Nu har vi väl trevlig?” tillsammans med radarpartnern Måns Nilsson. Parallellt med detta har Ankan även uppträtt med sin standup runtom i Sverige.

Christoffer Fernis
Är komikern som vann Grand Comedy Slam 2018, nordens största standup-tävling. I höstas kunde ni se honom i SVTs “Släng dig i brunnen” och nu även på MACKs scen! Christoffer är även med och driver en av landets mest uppskattade standup-klubb “GASTA!”.

Carin Sollenberg
Är med och driver en uppskattad standup-klubb i Jönköping. Hon har rest runtom i landet och uppträtt på många klubbar och andra evenemang. Men en rapp, fyndig och oberäknelig humor kommer hon garanterat framkalla skratt. Vi är mycket glada att Carin kommer till MACK, det borde alla vara.

Ät i Moriskans Bistro innan föreställningen!
Med biljett till evenemang på Moriskan får du 10% på matnotan.
Köket är öppet från kl. 17.30 – 22 ons, tors, lör.
AW på fredagar 17-19
Boka bord via:
❖ www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

Välkomna!