Malmö Reggae Klubb vol. 1 • Sister Nancy x Ayla

29 februari 22:00

Rudeboy x LinkUp Bookings presenterar stolt:

PREMIÄR FÖR MALMÖ REGGAE KLUBB!

Live:
♦ SISTER NANCY & ROOTS HARMONICS BAND (JA/US)
♦ AYLA & BAND (MALMÖ)

Dj’s
♦ MILLION VIBES SOUND (MALMÖ)
♦ ISLAND OF ROOTS (ÖLAND)

29 februari || Moriska Paviljongen, Malmö || 22:00 – 03:00 || 18 år || Live från 23:00

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Då var det dags för premiären av Malmö Reggae Klubb på Moriska Paviljongen. Att reggaescenen i Malmö de senaste åren blommat ut är ingen hemlighet. Fler artister, producenter, konserter, festivaler, klubbar och arrangörer har bidragit till någon form av baktaktsmani i den skånska huvudstaden. Visionen med ’MRK’ är att den ska tillfredsställa alla reggaefanatiker samtidigt som den är med och utvecklar kulturen.

Som besökare kan du förvänta dig konserter av hög internationell klass samtidigt som lokala talanger får sin plats. Vi strävar efter att skapa en vibe ingen annan klubb kan mäta sig med. En vibe som präglas av jämställdhet där alla är välkomna oavsett kön, religion och etnicitet. Detta gör vi dels genom ett starkt fokus på jämställd bokning av artister men också tydlighet i vilka värderingar och normer som gäller under våra events.

Vi välkomnar således alla som välkomnar alla att delta på premiären, lördagen den 29/2 där vi får besök av inga mindre än Sister Nancy & Roots Harmonics Band, Ayla & Band, Million Vibes & Island of Roots. Under Malmö Reggae Klubb kommer vi öppna upp HELA Moriskan mellan 22-03. Ta med dina vänner och njut av reggae i världsklass.

Välkomna!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

SISTER NANCY & ROOTS HARMONICS BAND
Live – 00.30
Legendaren Sister Nancy kommer till Malmö Reggae Klubb backad av tungviktarna i Roots Harmonics Band! Hon föddes i Kingston, Jamaica, och är en av de största artisterna från 80-talets reggae/dancehall-era. Winston Riley var den första producenten som jobbade med Sister Nancy i studio och spelade in hennes första låt “Papa Dean” 1980. Två år senare släpptes hennes debutalbum och låt “Bam Bam” på “Stalag Riddim” har spelats över 20 miljoner gånger på YouTube och är numera en oförglömlig klassiker.Missa inte en original rubadub-show när Sister Nancy & Roots Harmonics Band intar Moriskans stora scen i sommar! Ett stycke reggae-historia utan dess like!

AYLA & BAND:
Live – 23:00
Efter fjorton år som sångare, producent och låtskrivare fortsätter Ayla att gå sin egen väg! I varje steg finns en intention, bakom varje ord en tanke. I ton efter ton skapar hon hela universum med sina bara händer. Aylas stora röst bildar stommen i hennes musik och resultatet lämnar hennes lyssnare i en känsla som är både öm och skoningslös.

Under förra året flyttade hon fram positionerna inom svensk reggae med albumet ”Klarspråk” och som kronan på verket rev hon av ett oförglömligt framträdande på Öland Roots! Nu kommer hon till Moriska Paviljongen för att bjuda på en show ni sent kommer att glömma!

Aylas senaste album ”Klarspråk” finns att lyssna på här: https://open.spotify.com/album/0uG1zyauKc7xpdvYx0LZtz?si=kneOSpktQ2mlGt6lqidiEw

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

► Lördag den 29 februari 2019
► Moriska Paviljongen, Stora Salen
► Öppet klockan 18.00 – 22.00 och 22.00 – 03.00
► 18 år
► Live från 23:00
► Förköp kostar 200 kr + serviceavgift
► I dörren kostar biljetten 250 kr (endast i mån av plats)