Moriskan Jazz Club pres: Nordberg/Goodwin/Kim + jam!

20 februari 21:00

Moriskan Jazz Club presenterar stolt en livespelning med Nordberg/Goodwin/Kim den 20 februari!

En helt ny trio baserad i Köpenhamn spelar helt nya arrangemang på inte helt ny musik. Standards, egna kompositioner och folkmelodier varvas på oväntade sätt. Välkomna!

Carolyn Goodwyn (IRE)

Född och uppvuxen på Irland, men numera baserad i Köpenhamn. Multiinstrumentalisten Carolyn Goodwyn rör sig fritt mellan många olika genrer, och har en tydligt etablerad röst som musiker och artist. Hon är medlem i den experimentella folkmusikkvartetten Clang Sayne, improtrion Thou Sonic Friend och träblåskvartetten Alisio Winds. För närvarande aktuell i det amerikanska indiebandet Bon Ivers blåssektion, med vilka hon nyss avslutat en Europa-turné.

Jesper Nordberg (SE):

Jesper Nordberg, kontrabas, baserad i Malmö och Köpenhamn, där han studerar på Rytmiskt Musikkonservatorium. Han har arbetat med en rad framstående jazzmusiker i Malmö/Köpenhamn och blev nyligen den första personen att motta Arne och Inga Lundbergs stipendium á 30 000 kr för unga musiker boende i Malmö. Utöver jazzmusiken har han ett stort intresse för folkmusik från Balkan och har samarbetat med musiker som Lelo Nika, Miloš Nikolić, Boško Jović och George Mihalache.

Halym Kim (DE)

Halym Kim, trummor. Bor i Köpenhamn och kommer från Berlin. Studerar liksom Jesper på konservatoriet i Köpenhamn där han redan håller på att göra sig ett namn. Är bl.a bandledare och arrangör för husbandet på välrenommerade Mandagsklubben 5e, som 2017 blev utsedd av Danish Music Awards till Danmarks bästa jazzklubb. En spännande ny röst på den skandinaviska och europeiska jazzscenen.

Efter konserten blir det som vanligt öppet jam för alla spelsugna!

På Scen: 21.30

_____________________________________________

Ät i Moriskans Bistro innan föreställningen!
Köket är öppet från kl. 17.30 ons-lör
Boka bord via:
❖ www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

Välkomna!