OZZY live + klubb!

30 augusti 22:00

Sedan debutalbumet ”Ett öga rött” släpptes förra året har Ozzy fortsatt mata ut ny musik. I början av maj kom singeln “Ms. Fashionista” tillsammans med Ant Wan och Malmö-rapparen annonserade i samma veva ett nytt album titulerat “Sexan”. Albumet väntas släppas i augusti och nyligen fick fick vi ett smakprov vad som komma skall i form av låten “Bråkmakargatan” tillsammans med Timbuktu.

Osman ”Ozzy” Maxamed är den självutnämnde talesmannen för nästa generations svenska rappare. Sedan genombrottet 2013 på producenten Stress remix av Kartellens ”AM43” har Ozzy på ett systematiskt manér jobbat sig till att hamna på allas näthinnor inom svensk hip hop.

Han är rapparen som gick sin egen väg, ensamvargen som på egen hand håller på att vända upp och ner på den svenska rap-scenen. Nu kommer han till Stora Salongen på Moriskan för att leverera en show av sällan skådade proportioner.
Taket kommer att lyfta, och du vill inte missa det. Köp din biljett redan idag!
 
☞ KONSERTPOLICY ☜
– Tid: 23:00-03:00
– Ålder: 18 år
– Vi tar endast kort!
– Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem
– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.