Sisters of Invention Live i Moriskans Trädgård

19 juli 20:00

Denna fredagsafton har vi äran att gästas av en av sveriges bästa jazzgrupper Sisters of Invention.

Kliv in i vår lummiga biergarten och botanisera bland svängig live musik, öl i världsklass samt kolgrillade burgare & 13-timmars långrökta briskets i Texas style. För den som är hungrig eller törstig så öppnar baren och grillen redan kl 15.00. Vi tar inga bokningar.

På Scen: ca 20.30
Pris: Fri Entré
Var: Mikkeller Pop up i Moriskans Trädgård

Sisters of Invention
Sisters of Invention utgörs av systrarna Malin och Karolina Almgren. Under de senaste åren har de samarbetat med en rad kända musiker och artister. De har blivit hyllade i både Sverige och resten av Europa för sitt unika sound. 2016 vann Sisters of Invention Euroradio Jazz Competition i Amsterdam och hösten 2017 mottog de Sveriges Radios pris Jazzkatten i kategorin ”årets grupp”.

Malin och Karolina Almgren har alltid haft en förkärlek för att blanda genrer, uttryck och influenser, något som de gör med den äran och utan att förlora sin egen musikaliska identitet. Deras Musik är färgstark och svängig samtidigt som den är poetisk och sårbar. Systrarnas fokus ligger på starka melodier och rytmer, som lyssnare kan du förbereda dig på att bli överraskad av den variation av ljud och stilar som denna duo kan frambringa.

Mikkeller Pop Up I Moriskans Trädgård
Öppen varje dag från 7 juni – 31 Aug

Välkommen till ännu en fantastisk sommarsäsong av
Malmös nya favorit-beergarden – MIKKELLER MORISKANS TRÄDGÅRD, en collab mellan det danska bryggeriet Mikkeller och Moriska Paviljongen.

Under tolv fullspäckade veckor intar Mikkeller baren med lika många öl på fat; fyra varianter av bryggeriets egna signaturöl, och ytterligare åtta kranar som kontinuerligt kommer bjuda på
överraskningar och gästspel från både lokala, nationella och
internationella bryggare.