Skånsk Reggae: Efterfesten

02 juli 22:00

Lördagen den 2:e juli öppnas Malmö Folkets Park upp för festival! Sedan Peps Persson för 50 år sedan var med och tog reggaen till Sverige har genren både blomstrat och frodat folkkära artister runt om i hela landet, inte minst i Skåne. Den 2:e juli 2022 är alla bjudna för att fira genren och dess kanske främsta upphovsman, Peps Persson!

Dagen blir fylld av konserter och aktiviteter för hela familjen! Portarna öppnas redan klockan 13:00 varpå det blir liveshower utomhus fram till 22:00 innan festen flyttar in på Moriska Paviljongen. På festivalområdet finns både öltält och servering av karibisk mat samt exklusiv merchförsäljning från artisterna.

LIVE PÅ SCEN (Utomhus 13:00 – 22:00)
HELT OFF
SVENSKA AKADEMIEN
AYLA
ANTONIO D & O-HUND & WHA GWAAN BAND
HUGO DEN FETE & MILEGA BAND ft. HANOUNEH, SOLEIL CAMARA, MAGISKA MICKE & ASKE

LIVE PÅ EFTERFESTEN (Moriska Paviljongen 22:00 – 03:00)
GENERAL KNAS
SOLEIL CAMARA
DENG DENG HIFI ft. DAN I LOCKS
MILLION VIBES
EKA SCRATCH

EFTERFESTEN
Den officiella efterfesten arrangeras på och tillsammans med Moriska Paviljongen som håller hela lokalen öppen för kvällen. Det kommer att finnas flera dansgolv som erbjuder en mångfald av reggaens olika genrer. På stora scenen blir det konsert med General Knas, Soleil Camara samt skånsk reggae bashment. Du som köper biljett till Skånsk Reggae har möjlighet att lägga till efterfesten för ett rabatterat pris. Det går även att enbart köpa biljett till efterfesten, via förköp eller i dörren i mån av plats.

BARN OCH FAMILJ
Detta är en festival för hela familjen och barn är varmt välkomna. Barn upp till sju år följer med gratis i vuxet sällskap medan barn från sju till femton år går in på barnbiljett. För hela familjen finns det ett familjepaket där två vuxna går in tillsammans med tre barn för ett rabatterat pris.

BILJETTER
Ett begränsat antal biljetter kommer att säljas till introduktionspris innan samtliga priser höjs. Skynda fynda!
Ordinarie Vuxen 1: 495 kr
Ordinarie Vuxen 1 inklusive efterfest: 595 kr
Ordinarie Barn: (7-15 år) 200 kr
Familj (2 vuxna, 3 barn): 1200 kr

Biljetter till endast efterfesten kostar 180 kr och kommer släppas vid senare tillfälle.