Spit Spot – Volume 6: The Move

30 juni 2017 | 23:00

Efter fem storslagna jam sessions har Spit Spot på kort tid blivit den självklara destination för Malmös hip hop-älskare. Efter att gång på gång ha levererat fester med livemusik och bra vibes framför en fullsatt Bistro har det i sommar blivit dags för succékonceptet att flytta in i Spegelsalen.

Spit Spot är ett initiativ som startats för att samla rappare, sångare och musiker med en gemensam kärlek för hip hop på en och samma scen för att skapa musik tillsammans. Kärnan i Spit Spot är open mic / jam session och det byggs på med öppningsakter, gästartister, tributes, battles och andra inslag.

Följ Spit Spot på instagram: @spitspotmalmo

Host: Dirty Jens
På scen: EMWANTANA & Spit Spot-bandet
DJ: DJ L.Amp

EMWANTANA är en renodlad artist från Malmö och ett välkänt ansikte på Spit Spot med sin ständiga närvaro vid jams. Nu äntligen är det dags för honom att själv uppträda med sin egen musik. Efter nyligen två års studerande på urbankonst skolan Spinneriet i Malmö så har EMWANTANA arbetat på sitt sound vilket har lett till att han själv gör allt från att producera och skriva sina texter, till att mixa och mastra sin slutprodukt, allt från en liten lägenhet i Lindängen.

Han har nyss släppt sin debutsingel ”Livet” som finns tillgänglig på Spotify, samt meddelar han att vi kommer få en premiär av flera osläppta låtar!

Lyssna på EMWANTANA’s debutsingel ”Livet” här: http://spoti.fi/2szcVfP

Följ EMWANTANA på sociala medier: @emwantana

Bakom spelarna finns DJ L.Amp från Stockholmsbaserade hiphop-kollektivet Above the Clouds. Numera bosatt i Malmö efter en tid i Danmark. Intresset för musik och dans började tidigt vid första kontakten med breakdance.
Hypnotiserad av hårda rytmer och tunga basgångar började han den stora jakten på ljud som uppmanar till dans. Spenderar gärna heldagar på att gräva i gamla skivbackar efter bortglömda pärlor. Hans set är ofta en crossover av olika genrer och blandar musik från hela världens hörn och olika årtionden, där groovet och vibben är den röda tråden.

Har varit resident DJ på Bauer i Stockholm och Drudenfuss i Århus, spelat på festivaler och event i bl.a Danmark, Sydafrika och Brasilien.

☞ INFO ☜
– License to dance!!!
– Tid: 23:00-03:00
– Pris: 100 kr, gratis innan 23.30
– Ålder: 18 år
– Vi tar endast kort!
– Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem

– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.