Spit Spot

30 mars 2017 | 21:00

Spit Spot #3 med O-Hund, Sabrina Zutikno & Host Dirty Jens

Spit Spot är ett initiativ som startats för att samla rappare, sångare och musiker med en gemensam kärlek för hip hop på en och samma scen för att skapa musik tillsammans. Kärnan i Spit Spot är open mic / jam session och det byggs på med öppningsakter, gästartister, tributes, battles och andra inslag.

Gäst kommande event: O-Hund! O-Hund eller Olof Ebbesson Dehlin, som han egentligen heter, har utan tvekan varit en av de starkast lysande stjärnorna på den skånska hiphop-scenen de senaste tio åren.Han blev  känd via battle-scenen tack vare sitt lekfulla och spontana uttryck och har till dagens datum jobbat i en mängd olika konstellationer, bland annat är han en av frontmännen i det framgångsrika reggaebandet Lide Najs. 

O-Hund är känd för sin grymma live-energi vilket har lett till att han värmt scenen åt artister som Chords, Syster Sol, Dani M och Looptroop. Idag jobbar han både med sitt soloprojekt och det nystartade hiphop-projektet Djungeln som han startat med Lundrapparna och barndomsvännerna Sabotage och Third Eye samt Karlshamns egen reggaeson, Antonio D. De senaste åren har O-Hund teamat upp med producenten bakom både Timbuktu, Chords och Helt Off – Måns Asplund. Tillsammans har de jobbat fram ett hiphop-sound med en elektronisk bas, flummiga beats och världsbeskådande texter. 

Skivan som kommer att heta ’Kom Som Du E’ släpps våren 2017 och förutom O-Hund hör vi också Ayla Shatz, Promoe, Djungeln och Soleil Camara gästa på skivan. 

O-Hund släppte nyligen första singeln ”Livet E En Fest” och kommer såklart spela den för er med husbandet på Spit spot. 

Gäster till Jam session efteråt: Sabrina Zutikno!

Sabrina Zutikno grundare av Mad Movement åker tillsammans med gänget ner till Malmö den 30e March till Spit Spot på Moriska Paviljonen. På kort tid har de lyckats bygga en scen i Stockholm där MCs kan rappa på en öppen scen, samt en mötesplats för alla hiphopälskare en fredag i månaden. Malmö kan förvänta sig en fet hip hop buffé från Mad Movement’s crew.

Sabrina Zutikno
KuyaJay
Neneh
Martin Barra
Lindrit

https://www.facebook.com/MaadMove/
http://www.thetube.se/2017/02/06/sabrina-zutikno/
https://soundcloud.com/sabrina-281196609
https://www.facebook.com/loyalty.tropa.9/
https://m.soundcloud.com/martin-barra