INSTÄLLT – Nisse Hallberg, Lena Frisk mfl.

09 april 19:30

Standup på Moriskan!

Nisse Hallberg
Är stockholmskomikern som aldrig verkar må bra. Han har tidigare turnérat runt landet med sin föreställning “Jag är sjuk” och föreställning “Trött”. Man kan även ta del av Nisses underbara tankar i tidningen Café. På scen är han dock full av energi och en väldigt rolig komiker. Nisse har man även kunnat se i TV-programmen “Släng dig i Brunnen” och “Bäst i test”.

Lena Frisk
Malmös humordrottning, tillika MACKs grundare, kommer till Moriskan och underhåller denna kväll. Lena utsågs 2003 till årets kvinnliga komiker och 2014 blev hon utsedd till årets glädjespridare av Malmö stad. Vad hon gjort däremellan är oklart. Lena Frisk är en otroligt skarp komiker som ger svar på tal och skojar om allt mellan himmel och jord. Hon är också en stor bidragande person till att många andra komiker fått chansen i branschen, inte minst kvinnliga komiker.

Torbjörn Averås Skorup
Värmlänningen som gett sig av mot Stockholm och på kort tid blivit ett stort namn i humorsverige: inte minst på grund av sitt instagramkonto som bjuder på alla roliga klipp. Torbjörn har sedan en tid tillbaka börjat med stand up och han reser runt hela landet och gör redan succé. Ta chansen att se denna framtida stjärna!

Moriskans Bistro

Ät middag innan föreställningen!
Vår Bistro erbjuder mellanstora rätter inspirerade av det anatoliska köket, med inslag av nordisk kokkonst och lokala råvaror – perfekta att dela med ditt sällskap. 

Köket är öppet från kl. 17.00 – 22, ons – lör.
AW på fredagar 17-19
Boka Bord
Meny

Välkomna!