The Dead Daisies + special guest: Spike (The Quireboys)

16 november 2023 | 19:00

Legendariska The Dead Daisies åker på europaturné och landar i Malmö den 16 November 2023!

För tio år sedan slog The Dead Daisies igenom på den internationella musikscenen med ett mål i sikte; att skapa rock i sann 70-talsanda med musiker från några av världens främsta rockband genom tiderna.

Special guest: Spike (The Quireboys)

Sedan släppet av det självbetitlade albumet år 2013 har bandet gått från klarhet till klarhet. Sedan starten har de släppt sex studioalbum, ett livealbum och ett coveralbum. De har lovordats av en ständigt växande skara fans världen över, och hyllas av den globala mediavärlden i en tid där rocken har förklarats död om och om igen.

Under det senaste decenniet har de haft en rad otroliga spelningar och höjdpunkter, inklusive att dela scen med namn som Kiss, Guns N‘ Roses, Scorpions, Aerosmith, Def Leppard, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top, Foreigner, Judas Priest och Hollywood Vampires.

För att fira ett decennium av rock släpper The Dead Daisies ett ’Best Of’-album som innehåller några av bandets favoritlåtar från de senaste åren. John Corabi (Motley Crue/The Scream) återvänder till bandet för turnén 2023 tillsammans med basisten Michael Devin (känd från Whitesnake), och ansluter sig till David Lowy (Mink/Red Phoenix), Doug Aldrich (Whitesnake/Dio) och Brian Tichy (Foreigner/Ozzy Osbourne).