Unge Ferrari (NO) Live! Support: Jelassi

22 mars 22:00

Unge Ferrari (NO) PÅ MORISKA PAVILJONGEN!

Biljetter: KÖP BILJETT
Ålder: 18 år
Dörrar: 22.00, på scen ca 23.00

Midt i mellom magisk og manisk turné 2019

Det man älskar med Unge Ferrari är kanske det man också hatar mest i livet: Oförutsägbarhet. Med det rykande färska albumet ”Midt imellom magisk og manisk” bevisar han en än gång att han är en musikalisk kameleont, och texterna och tematiken på albumet har aldrig tagit oss närmre inpå.

I processen med att skapa albumet har Unge Ferrari också hela tiden tänkt på hur låtarna kan förstärkas live, där artist och publiken kan dyka ännu djupare ner i den magiska och maniska världen. Han önskar skapa en upplevelse som går lite utanför en vanlig konsertupplevelse, som tilltalar fler sinnen än om man bara lyssnar på albumet. Själv säger han:

“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”

SUPPORT: JELASSI

Utan att ha släppt sin första singel är Jelassi en av Sveriges mest efterlängtade rapartister. Hon debuterade när hon gästade Black Moose, Michel Dida och Ozzy på låten ”20 lax”, och har även gästat Vinter på låten ”10 år (Remix)”. I somras spelade hon på SMASH Festival och delade scen tillsammans med Cherrie, Mapei, Lil Pump och Post Malone. Den 1 mars släpper hon en efterlängtad debutsingel ”Keff båt” och åker med som support till Unge Ferrari i Stockholm, Malmö, Göteborg samt Oslo.

_ _

”Att Jelassi är Jelassi utan att ens ha släppt en egen officiell låt säger ganska mycket om Jelassi. Hanterade en avslagen publik på SMASH enorma scen med bravur i somras och har lagt minnesvärda verser på låtar med Vinter och Black Moose. Alla minns väl raden ”Du har varit 10 år i gamet/Jag har varit 10 år i Sverige”. – KINGSIZE

_____________________________________________

☞ KLUBBPOLICY ☜
– Tid: 22:00-03:00
– Ålder: 18 år
– Vi tar endast kort!
♥ Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem
– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

www.moriskapaviljongen.se