Vargas & Lagola

18 november 20:00

VARGAS & LAGOLA PÅ HÖSTTURNÉ
Med två utsålda Cirkus, ett fullsatt framträdande på Way Out West och hyllade albumet ”MountAlda” i ryggen är det med stor pepp som duon nu presenterar en Skandinavien-turné i höst!

Med mer än åtta miljarder streams under bältet är Vincent Pontare och Salem Al Fakir två av Sveriges absolut mest framgångsrika låtskrivare och producenter. När de tar denna talang och kanaliserar den i sitt eget artistprojekt Vargas & Lagola är resultatet, som förväntat, helt fantastiskt. Alternativ pop, Americana, folk och psykedelia –allt ryms i det tillåtande universum de varsamt byggt. Uppklädda iextravaganta kläder och med halva ansiktena sminkade i vitt har Vargas & Lagola skapat en plattform där de gör musik för sig själva -för alla att njuta av.

Den Grammis-vinnande duon släppte sitt andra, hyllade album ”Mount Alda” 2021. Genom att endast använda de instrument som fanns tillgängliga i studion lyckades de bibehålla den råa och organiska känslan i låtarna och på så sätt skapa ett verk som bubblade av liv. Med albumet och tidigare framgångar som ”Roads” och ”Selfish” i bagaget, är duon nu högaktuella med ett av deras sällsynta liveframträdanden.