Mistletoe Mania

04 december 19:00

Svensk Wrestling Syd är tillbaka!

Efter en två år lång käftsmäll från Corona så är våra wrestlare mer taggade än någonsin på att få komma tillbaka in i ringen! Men de återvänder inte helt ringrostiga: Under året som gått har det, i en liten lagerlokal i Malmös ruffiga utkanter, anordnats ett flertal underground-shower, initierade av småfifflaren och entreprenören Johnny Randazzo.
Under denna turbulenta tid har mycket hunnit hända. Gamla ansikten har lagt bootsen på hyllan och nya talanger har anslutit sig till Svensk Wrestling Syds roster!
Den forne mästaren Harley Rage strippades på sin titel efter att ha valt att inte leva upp till sina förpliktelser som SWS-champ och försvara bältet. Istället var det nya stjärnskottet Seb Sïlvers – den Svenska Supernovan – som fick möta titelutmanaren Lobo – Vargen från dina Mörkaste Mardrömmar – i kampen om mästartiteln! Den redan slutkörde Sïlvers slängdes oförberedd ur askan och rakt in i elden efter att just ha avslutat en högintensiv match bara sekunder innan han tvingades möta den mer rutinerade och mindre hänsynsfulle vargmannen. Lobo gick segrande ur bataljen, med hjälp från en mystisk figur i vargmask, och är nu ny Heavyweight Champion i Svensk Wrestling Syd!
Men det var inte bara bältet som bytte ägare under höstens hårdaste show. Hela förbundet har nu hamnat i händerna på Danmarks mest förmögne brottare, Mr. Universe Pete Phoenix, som tar över rodret efter Trent MacGregors stabila ledarskap.
Och här står vi nu inför ett helt nytt kapitel, för Svensk Wrestling Syd såväl som för resten av mänskligheten!
Wrestling är på riktigt, livet är på låtsas.

► Biljetter på Tickster: https://secure.tickster.com/sv/nbpf3e8lchvejlz/products
► Barservering – åldersgräns 18 eller minderåriga i målsmans sällskap