FLAKY w/ Cubillionaires & Cora Onori

16 september 23:00

Höstsäsongen för FLAKY är igång och det med besked. Cubillionaires, Cora Onori och residents K Delly och Matilda Lind ger er det bästa inom hip hop, trap och future beats.

LINE UP

CUBILLIONAIRES

Syskonduon Laue och Karre firar 10 års vänskap på Facebook genom att lägga ett RARE dj-set på Flaky. Karre kommer eventuellt spela Unlock The Swag på repeat och lägga politiska brandtal på micken. Laue kommer hålla sig runt 100 bpms av bekvämlighetsskäl och dricka GTs tills han blir yr. Ni hör ju, kom o fucka ur med era favoritsyskon ♥

CORA ONORI

Cora Onori är en up-coming rappare, artist och DJ baserad i Malmö. Hennes egna musik är en blandning av 808, autotune och livsfilosofi. 2016 började hon synas på scener runt om i Malmö och har spelat musik på event som bl.a. Ken Ring, Baby och Queer Qaos. Bakom spakarna mixar Cora underground trap med urbana bangers, hiphop-classics och skön R&B.

Facebook:
https://www.facebook.com/cora.onori/

Soundcloud:
https://soundcloud.com/coraelectra

Instagram:
https://www.instagram.com/cormeizter

K DELLY & MATILDA LIND

FLAKYS residents hade spelat var för sig ett bra innan de fann varandra i en gemensam kärlek för stökig och studsig rap. Sedan dess har de blessat dansgolv tillsammans runt om i Malmö, Lund och Göteborg och de har bara börjat. Extra kärlek finns för mysig 100 bpm bounce, nervkittlande future beats och hård rap.

ARTWORK

Julia Nygren (Slackin’ Crew)

VISUALS

laekker

Moriska Paviljongen är ett hus för alla och har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.