Lorentz Live + Klubb!

25 november 22:00

Ingen annan svensk artist har varit lika definierande för sin generation som Lorentz! Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm.

Lördag den 25 november kommer han till Malmö och Moriska Paviljongen för exklusiv liveshow!

I sommar gör Lorentz sin enda spelning på Way Out West, och nu kan vi meddela att han i höst åker ut på en turné innehållandes några av karriärens absolut största spelningar med en produktion som överträffar det mesta.

Bara en artist som Lorentz kan hålla ett nytt album hemligt och släppa det utan att säga något innan. Det var precis det han gjorde med enastående ”Lycka till” – årets utan tvekan bästa överraskning. Albumet är både en unik skildring av en av Sveriges största artister och ett av årets mest betydelsefulla släpp på flera plan. Med en perfekt mix av hårt, mjukt, hits och experimenterande har Lorentz utmanat bilden av sitt eget skapande och gjort något alldeles unikt. Med två av vår tids starkaste och mest definierande popalbum i ryggen, slår Lorentz på stora trumman i höst och ger sig ut på sin största turné hittills.

Lördag den 25 november kommer han till Moriska Paviljongen.
Biljetter ute nu! http://www.tickster.com/events/aky5g91eykljjx7

___________________________________
” Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.” – Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.” – Simon Lundberg, GAFFA