Malmö Reggae Fest

03 november 22:00

LinkUp Bookings & Klubb Living presenterar stolt:

MALMÖ REGGAE FEST

Live:
♦ MORGAN HERITAGE (US)
♦ RAGING FYAH (JA)

Djs:

♦ MILLION VIBES SOUND
♦ DENG DENG HIFI
♦ REGGAE SCORCHER
♦ DJ SIM DJ RUDE GAL (DK)
♦ DJ K DELLY
♦ DJ TAAZ
♦ DJ SIM
♦ DJ EASY BOY

3 NOVEMBER || MORISKA PAVILJONGEN || 22:00 – 03:00 || 18 ÅR

KÖP DINA BILJETTER! LÄNK: http://bit.ly/2y2GDjn

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Den 3 november slår Malmö Reggae Fest upp dörrarna till en fantastisk kväll som gästas av inga mindre än Morgan Heritage (US) och Raging Fyah (JA). Två av reggae världens bästa liveband på en och samma kväll!

Morgan Heritage (US) ”The Royal Family Of Reggae”

Efter deras historiska Grammy vinst för bästa reggae album med ”Strictly Roots” är Morgan Heritage tillbaka med ännu ett klassiskt album, ”Avrakedabra”. Albumet innehåller låtar som ”Selah” och ”We Are” och gästas av artister som Ziggy & Stephen Marley, Kabaka Pyramid och R. City.

Gruppen som har blivit känd som ett av reggaevärldens bästa livenband har genom åren släppt stora låtar som ”Liberation”, ”Don´t Haffi Dread”, ”Tell Me How Come” och ”Down By The River”.

Med sitt moderna roots sound har de fått mängder av fans i världens alla hörn. Nu kommer Morgan Heritage äntligen tillbaka till Malmö för en efterlängtad spelning! Får inte missas för allt i världen!

**************************************

Raging Fyah (JA) 

Musik kollektivet och bandet Raging Fyah bildades 2006 i Kingston Jamaica och är ett av få nutida band från ön som fortfarande spelar in all sin musik med traditionella instrument utan att använda digitala ljud.

Deras debutalbum ”Judgement Day” imponerade stort på reggavärlden och deras senaste album ”Everlasting” blev Grammy nominerad och innehåller låtar som ”Dash Wata”, ”Live Your Life” och ”Ready For Life”.

De begåvade musikerna utrycker sin kärlek till musiken genom själfulla låtar, ett svängigt sound med starkt förankring i roots-musiken. Missa inte när Raging Fyah kommer till Malmö Reggae Fest gör sin första spelning i Malmö!

Live:

23.00 till 00.00 – Raging Fyah

00:30 till 01:30 – Morgan Heritage

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

► 3 Februari @ Moriska Paviljpngen, Malmö
► Öppettider: 22.00 – 03.00
► 18 år
► Förköp: 250 kr ink. serviceavgift
► I dörren: Biljetter kommer att säljas i dörren endast i mån av plats.
► Köp dina biljetter på förköp!
Online biljetter: http://bit.ly/2y2GDjn

OBS: Vi tar endast kort!