INSTÄLLT – Spit Spot

30 maj 23.00

EPISODE INFO
Episode plot: Sen början av 2017 har Spit Spot anordnat storslagna jam sessions och på kort tid blivit den självklara destination för Malmös hip hop-älskare. Efter att ha fyllt samtliga rum på Moriska Paviljongen, styrt efterfesten på Break SM i Helsingborg samt blivit nominerat till Årets Klubb av Nöjesguiden har succékonceptet dragit vidare ut på nya äventyr! I maj 2018 gjorde Spit Spot internationell debut på Back To Stonestreet i Köpenhamn och efter en storartad homecoming på Charlie’s Burgers var de ännu en gång ett stadigt inslag på Malmös musikscen i nästan ett år. Sen slutet av 2019 är Spit Spot tillbaka där allting började, i Moriskans Bistro, med en nostalgisk känsla och massor av kärlek!

Spit Spot är ett initiativ som startats för att samla rappare, sångare och musiker med en gemensam kärlek för hip hop på en och samma scen för att skapa musik tillsammans. Kärnan i Spit Spot är open mic / jam session och det byggs på med öppningsakter, gästartister, tributes, battles och andra inslag.

För mer information om helgens klubbar besök vår FACEBOOK

Moriskans Bistro

Dine before Disco!
Vår Bistro erbjuder mellanstora rätter inspirerade av det anatoliska köket, med inslag av nordisk kokkonst och lokala råvaror – perfekta att dela med ditt sällskap. 

Köket är öppet från kl. 17.00 – 22, ons – lör.
AW på fredagar 17-19
Boka Bord
Meny

Välkomna!