MACK – Ann Westin

16 november 2017 | 19:30

MACK gästas av de bästa ståupp-komikerna i Sverige, men är även ett forum för nya talanger. Klubben har blivit vald till Sveriges bästa ståuppklubb flest gånger av alla ståuppklubbar i Sverige.

Ann Westin

Ann Westin – med oefterhärmlig energi på scen ger hon sin syn på världen. En av få komiker som blivit prisad dubbelt upp på Svenska standupgalan! Sprudlande av energi och kraft skämtar hon vilt om sig själv och sin galna syn på tillvaron. Ingen lämnas oberörd och medan skrattsalvorna dånar fortsätter hon som svensk standups egen lilla duracellkanin!

Hon slog igenom som den före detta undersköterskan med göteborgsdialekt som mitt i livet sadlade om och gjorde karriär som stand-upkomiker. Raskt placerade hon sig i toppen av Sveriges humorelit och har ingen jämförelse på svenska humorscenen: ingen annan kan som hon ta plats, bredbent och bestämt, med en uppsyn som får dig att skratta så magen krampar samtidigt som du är lite, lite rädd. För när Ann står på scen går ingen säker. Kungafamiljen, de skärmupptagna föräldrarna eller landstingscheferna… ingen slipper undan när Ann är lös. Och scenkläderna… Vaxduksklänningen (oerhört praktisk när man blir äldre och börjar missa munnen) är numera en svensk klassiker. Under våren 2016 har hon dessutom setts i kritikerrosade teaterföreställningen Egenmäktigt förfarande på Scalateatern i Stockholm.

OM MACK

Malmö Comedy Klubb grundades i februari 2000 av Lena Frisk och klubben drivs av en ideell förening med samma namn. Klubben gästas av de bästa ståupp-komikerna i Sverige, men är även ett forum för nya talanger.

MACK driver två olika stand up comedy scener i Skåne, på Moriska Paviljongen och på Kallbadhuset i Malmö under somrarna. Med sin rookieverksamhet odlar de fram nya komiker från vår region. På MACK får man en chans att uppleva både den gamla och nya generationens komiker i en miljö som påminner om New Yorks eller Londons ståupp-klubbar. MACK arrangerar även ofta ytterligare föreställningar där man kan hyra in komiker, föreläsare mm. Bla. På Malmöfestivalen, Malmö sommarscen samt Lunds Comedy Festival.

Så kom och se ståupp-komik när den är som bäst, live på Malmö Comedy Klubb!

VI SES!

Missa inte Moriskans övriga evenemang i november!