AYLA live! / Nattstad & Spit Spot’s gemensamma säsongsavslutning!

22 december 2017 | 23.00

AYLA kommer till Moriska Paviljongen när Spit Spot & Nattstad går ihop för en mega-avslutning den 22 december! Det blir en hemvändarfest och exklusiv konsert med denna mäktiga Malmödotter, tillsammans med spit spot-bandet.

LIVE: Ayla med liveband
HOST: Dirty Jens
DJs: DJ Neyney (Nattstad) // Alexis (Spit Spot)

AYLA

Ayla följde nyligen upp 2014s album ”Ayla Shatz” med den fantastiska EPn ”Loops and Thoughts”. På EPn får vi följa med på en skimrande musikalisk resa där Aylas förtrollande röst för oss igenom produktioner som närmast kan liknas vid en sommarnattsdröm. Moderna sounds och arrangemang kombineras med klassisk feeling och old school beats till ett av årets starkaste släpp. Du har säkert hört henne på Lyckliga Gatan-tolkningen av Vandraren, och utöver denna har hon en imponerande collaboration-lista med fantastiska släpp från bland annat Cleo, Looptroop Rockers, Embee, Slowface, Aurelia Dey och superremixen av Habz – Backa, för att bara nämna några få. Vi kan nu meddela att Ayla kommer till Moriskan! Det blir en exklusiv spelning tillsammans med det eminenta Spit Spot-bandet där vi får ta del av en helt unik konsert – denna gång med liveband!

Vem är Ayla? Independent artist, sångerska och musikproducent från Malmö med stark DIY-mentalitet. Hon har turnerat med Cleo och Promoe(Looptroop), turnerade och sjöng i Faela i 3 år och började producera egen musik vid 16 års ålder. Ayla driver även Spinneriet – en folkhögskolekurs i Malmö med inriktning musikproduktion och artisteri inom hiphop- och urbangenres tillsammans med Dirty Jens.

SPIT SPOT

Spit Spot är ett initiativ som startats för att samla rappare, sångare och musiker med en gemensam kärlek för hip hop på en och samma scen för att skapa musik tillsammans. Kärnan i Spit Spot är open mic / jam session och det byggs på med öppningsakter, gästartister, tributes, battles och andra inslag.

NATTSTAD

Nattstad presenterar intressanta liveakter på den urbana scenen i kombination med feta djs och spännande brands.

Email Us: nattstadmalmo@gmail.com
Follow Instagram: @nattstadmalmo
Like us at Facebook: Nattstad Malmö
Use Hashtags: #Nattstad #Nattstadmalmo
_______________________________________

MORISKA PAVILJONGEN

Gratis innan 23.30, 100 kr, 18 år.
Tillgängligt för rullstol
Vi tar endast kort!
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
Exit = att du går hem

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.