Babes Roll Out

03 mars 2017 | 17:00

♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

✫BABES ROLL OUT✫

En kortfilm av Sanna Carlson & Brynhildur Thorarinsdottir

Efteråt klubb med QueerQaos!
______________________________________________________

AW:n på Moriska Paviljongen är tillbaka! Gratis buffé med din drink kl 17-19.00, samt DJs & spännande samarbeten fram till 23.00!

Dörrarna öppnar 17! Tvääärvarmt välkomna! ♥

17-23
Fri entré
Tillgängligt för rullstol

✫.•°*”˜˜”*°•✫❤✫•°*”˜˜”*°•.

ÄNTLIGEN

The hype är mäkta äkta inför premiären av Babes Roll Out. Ett svenskt Queert mästerverk av superduon Sanna Carlson & Brynhildur Thorarinsdottir. Vi på QueerQaos har fucking ÄRAN att hosta releasen under vårat namn och är ännu mer hajpade över att få dela detta med hela QueerMalmö ♥

Kom och njut av en riktigt pulig AW med oss och Babes Roll Out ♥

☆:*´¨`*:.☆:*´¨`*:.☆:*´¨`*:.☆:*´¨`*:.☆:*´¨`*:.☆:*´¨`*:.☆

✫ B A B E S R O L L O U T ✫

Och ännu en gång sitter du där på läktarna i gympasalen. Där satt Elin och Jessica i Fucking Åmål och där har tusen andra också suttit, före och efter dem och dig. Killarna spelar handboll, du har klätt upp dig, du hoppas på att någonting ska hända. Avståndet och frustrationen, det enda du vill är att bara få komma nära, att få utlopp för alla jävla hormoner som krigar i kroppen. Med någon, på någon.

Men det där som måste hända gör inte det – det gör aldrig det – spelar ingen roll hur lång tid som går – till slut blir du uttråkad – och förbannad på de där jävla killarna som bara ser bollen och aldrig dig – fula är de också, och svettiga, du känner den sura lukten enda upp till läktaren – till slut går det inte att vänta längre – till slut orkar du fan inte längre.

Du måste hitta andra sätt. Det är det som måste hända. Om du testar att titta bort från det du är van? Om du testar att titta på personen som sitter bredvid dig istället? Vem är den? Vad känner du när du ser på den, verkligen ser på den?

Babes roll out är en film om valmöjligheter. Den är en manifestation, en hyllning, en utopi. Ett underbart frosseri av lust och närhet, till för queera, bi och lesbiska att njuta av. Babes roll out är vårt rum, där vår kärlek, vår längtan, vår sexualitet står i centrum. Ett rum där vi skickar ett sexigt långfinger mot heteronormen. Ett rum där vi är det bästa som finns.

___________________

SANNA
Sanna Carlson är 24 år och studerar sista året film på Fridhems folkhögskola i Skåne, där hon inriktar sig mot postproduktion.
När hon arbetar med fotografi och filmklippning så gör hon det helst ”med rytm, mycket färg och nära nära inpå”.
Som person är hon impulsiv, gärna klädd i monoton färgskala och måste räkna till ett-två-tre minst fem gånger innan hon vågar ringa en främling.

Med sin känsla för det musikaliska bidrar hon med en särskild puls till alla filmer hon arbetar på.

Hennes bästa hångel so far är utanför en lägenhetsport en sen sommarnatt/tidig soluppgång.

_______________________

BRYNNI

Brynhildur (Brynni) är 25 år och studerar andra året film vid Fridhems Folkhögskola, där hon regisserar och producerar. Hennes filmer är färgsprakande och intima kreationer där igenkänningsfaktorn alltid är hög. Genom sitt filmskapande strävar hon efter att skapa något som kan ge styrka, ork och gemenskap, som personer kan spegla sig i eller upptäcka något nytt genom.

Brynhildur jobbar jämnt, ska aldrig sluta färga håret grönt och drömmer om utopier. Hennes favorithångel är balkonghångel, alltid balkonghångel.

_______________________

Idé: Sanna Carlson & Brynhildur Thorarinsdottir

Regi: Brynhildur Thorarinsdottir

Foto/klipp: Sanna Carlson

Musik & ljudmix: Niki Yrla

_______________________

I huvudrollerna: Lovisa Perman I Maya Alarcón I Evangelina Nicole I Camila Bejarano Wahlgren

_______________________

Medverkande:

Ester Holmén, Sara Salazar Karlqvist, Mitzi Marmur Bergström, Olivia Petrini, Ofelia Pettersson, Anna Abelsson-Runing, Anna Lundström, Ronja Shelley, Astrid Drettner, Jessica Estigarribia, Emilia Ekengren, Klara Enervik, Emma Mulle Niegermann, Hanna Clara Nilsson, Aleksandra Gazibaric, Julia Bergström Huhtinen, Ludvig Sjöström, Eivind Hansson Ruge, Ismaila Jallow, Erik Hjertberg, Ivar Dahlin, Henrik Söderlind

✫.•°*”˜˜”*°•✫ ✫•°*”˜˜”*°•.✫

Vi tar ENDAST kort på Moriskan – inga cash