Beatrice Eli Live!

06 maj 2017 | 22:00

Beatrice Eli Live på Moriska Paviljongen i Malmö!

Betrice Eli live på lördag 6 maj
Biljetter: http://bit.ly/2nKx8Q8
Pris: 200 kr + service, inkl garderob
Ålder: 18 år med förköp, 20 på dörren
Tillgängligt för rullstol

Beatrice Eli tog hela landet med storm 2014 med sitt debutalbum ”Die Another Day”. Albumet blev kritikerrosat i både svensk och internationell press, erövrade förstaplatsen på Itunes svenska albumlista, hitsinglarna ”Girls”, ”Moment of Clarity ” och ”Trust Issues” hamnade på A-rotation på P3. Albumet sprängs av genrer, känslor, melodier och texter; det hårda möter det svaga, det tuffa möter det sköra, det polerade möter det råa. Eli säger att hon ville uppnå med ”Die Another Day” att ”du inte ska kunna sätta en etikett på vad du just hört”, vilken hon också lyckades med tillsammans med producenterna Saska Becker och Daniel Ledinsky. Lyssna på albumet: https://open.spotify.com/album/0iRoxFYM88dGcdc1zVWo60

Eli har ett hav av utmärkelser bakom sig för det albumet. Hon vann ”Bästa Pop” på P3 Guld, liksom ”Bästa Nykomling” i Dagens Nyheters Kulturpris under kategorin ”Musik”. Hon var också Grammis-nominerad för ”Bästa Pop”, ”Bästa Nykomling” och ”Bästa Video” (”Girls”), tillsammans med flera andra nomineringar som ”bästa album”, ”bästa pop”, ”bästa nykomling” och ”bästa låt” för olika publikationer och galor. Men dessa utmärkelser är inte vad som definierar henne. Eli har verkligen nått ut till sina fans, haft utsålda konserter i hela landet och gett så mycket av sig själv på scen, i sina bilder och uttryck, sin stil, sina texter. Eli är inte rädd för något och gör sina lyssnare och följare lika starka som hon! Att hon och Silvana Imam är tillsammans gör dem även till Sveriges hetaste power couple!

Beatrice Eli gör MIDI-punk, ett slags motstånd till det svåråtkomliga och polerade. Vilka vägar hennes musik än kommer att ta den här gången så kan du med säkerhet veta att kärnan kommer att vara stark, vital och bestående popmusik. Eli är tillbaka i studion och producerar sitt kommande material, och det är med spänning och nyfikenhet som vi ser fram emot vad hon har i beredskap för oss under 2017.

Lyssna på nya singeln ”Careful” här: https://open.spotify.com/track/31eo221O5kkyaX5YaanAX1