Bob Marley B-Day Bash 2018 / Morgan Heritage LIVE!

03 februari 2018 | 22:00

Klubb Living & LinkUp Bookings Presenterar Stolt:

BOB MARLEY BIRTHDAY BASH

Biljetter: http://bit.ly/2BeEeA9

Den sjätte februari 2018 skulle Bob Marley ha fyllt år 73 år. Det måste vi såklart fira! Lördag den 3 februari öppnar vi upp Moriska Paviljongen för årets upplaga av Bob Marley Birthday Bash.

Kvällen till ära har vi bjudit in inga mindre än den legendariska gruppen Morgan Heritage för en oförglömlig bandshow. Gruppen har gjort sig kända som ett av världen bästa liveband!

I STORA SALEN bjuder våra artister och djs på Roots Reggae och Dancehall och i BISTRON blir det R’n’B, Afrobeat, Mashups och Hip Hop classics.

Missa inte vinters bästa fest på Moriska Paviljongen.

STIR IT UP!

Äta middag innan konserten? Här kan du boka bord!

Info:

‣ Moriska Paviljongen, Stora Salen & Bistron
‣ Lördag 3 februari | 22–03 | 18 år
‣ 200 :- för en biljett till hela huset
‣ Guldkort gäller ej

Biljetter:

Köp dina biljetter på förköp för att säkra din plats till Bob Marley Birthday Bash!

Biljettlänk: http://bit.ly/2BeEeA9

DJ’s i Stora Salen: Dj Miss Jen (GBG), Eka Scratch, Million Vibes,
Easy Boy

Live: Morgan Heritage

DJ i Bistron:  Dj Rude Gal (DK)

♥ Detta arrangemang är så klart emot all typ av sexism, homofobi, transfobi och rasism så var snälla och respektfulla mot varandra.

********************

”The Royal Family Of Reggae” – Morgan Heritage (US/JA)

Efter deras historiska Grammy vinst för bästa reggae album med ”Strictly Roots” är Morgan Heritage tillbaka med ännu ett klassiskt album, ”Avrakedabra”! Albumet innehåller låtar som ”Selah” och ”We Are” och gästas av artister som Ziggy & Stephen Marley, Kabaka Pyramid och R. City.

Gruppen som har blivit känd som ett av reggaevärldens bästa livenband har genom åren släppt stora låtar som ”Liberation”, ”Don´t Haffi Dread”, ”Tell Me How Come” och ”Down By The River”. Med sitt moderna roots sound har de fått mängder av fans i världens alla hörn.

Nu kommer Morgan Heritage äntligen tillbaka till Malmö och Bob Marley Birthday Bash för en efterlängtad spelning! Får inte missas för allt i världen!