Cabaret Candy Club / Fredag 10 november

10 november 2017 | 18:00

Cabaret Candy Club: Sveriges regerande showupplevelse!Glitter + glamour + oförskämdhet – det är den magiska ekvationen av årets feel good-show ”Oh la la”.

”Oh la la” är en fransk twist på verkligheten, en cabaret som gör det provocerande lekfullt och det förbjudna elektrifierande! Lämna era bekymmer utanför, släpp loss och förundras i en sexig berg- och dalbana full av sensationell akrobatik och hits från dåtid till nutid.

Kombinationen av utsökt meny och artisteri i världsklass är vårt kännetecken. Låt er värld förvandlas och gränsen mellan dröm och verklighet suddas ut. Förundras över artisternas gnistrande närvaro och husbandets musikkavalkad, akrobater som utmanar vår uppfattning om vad den mänskliga kroppen klarar och vår berömda Albin Ganovic som dekorerar er vardag med fjädrar och paljetter.

Glitter, glamour och oförskämdhet är Cabaret Candy Clubs DNA. Detta gör ”Oh la la” till ett kraftfullt motgift mot dysterhet och jantelagen. Givetvis tillgängligt utan recept, allt ni behöver är en biljett.

Med ett enda samtal kan ni boka hela julens festligheter! Vare sig ni besöker Cabaret Candy Club som kundevent, personalfest eller privat, ser vi till att showen motsvarar era behov. Vi är flexibla, så har ni särskilda önskemål är ni varmt välkomna att kontakta oss.

****

”Cabaret Candy Club gör det igen!”

Linn Dupont, HD Sydsvenskan 2016

”Upplyftande show med stort hjärta!”

Peter Eliasson, Skånska Dagbladet 2016

”Ständiga scen-och klädbyten, det bjuds på mycket glitter och gala”

Göran Holmquist, HD Sydsvenskan 2014

”Tusen tack till världens bäste Albin med crew för en enastående föreställning. Fantastiskt kul! Har ni inte sett den ännu så skynda er!”

Anita Duverell, Öresundskraft

”Imponerad! Albin Ganovic och hans gäng bjuder på kanonshow skön musik,
glada dansare o härligt tempo!”

Ulrika Nordström, Väla Centrum

Boka idag!

042-13 33 07
info@candyclub.se
www.candyclub.se

Spelplan:

10 nov 20.00 Moriska Paviljongen, Malmö
11 nov 20.00 Moriska Paviljongen, Malmö
17 nov 20.00 Moriska Paviljongen, Malmö
18 nov 20.00 Moriska Paviljongen, Malmö

OM CANDY CLUB

Föreningen Candy Club startades våren 2011 av en grupp i Helsingborg. Vi producerar årligen en fast produktion i Helsingborg (Ohlala), vi gör även företagsevenemang och andra appearances runt om i vårt avlånga land året om. Den ursprungliga anledningen till uppstarten var att vi ville få utlopp för vår kreativitet och ge alla talanger i vår stad en scen att växa på, inte bara som artister utan även som människor. En plantskola för unga begåvningar helt enkelt. Vi har under de senaste åren engagerat över 150 unga talanger som fått utveckla sina befintliga kvalitéer men också utveckla sig som artister inom andra områden. Då det inte fanns någon liknande förening i Helsingborg som främjar ung kultur tyckte vi att det var läge att ta saken i egna händer.

Vi hoppas kunna främja kulturlivet i Helsingborg genom att sätta upp produktioner med unga och på så sätt komma närmare vårt mål: att involvera så många talangfulla ungdomar som möjligt i våra kulturprojekt. Vi vill även hjälpa de medverkande att utveckla sitt artisteri, utöka sin kunskap i området och ge dem en värdefull erfarenhet av hur det är att arbeta i branschen. För stunden har vi omkring 150 medlemmar men hoppas på fler!